05 / 05 / 2024

Palmadoro May

Palmadoro May

Fikirtepe'de sözleşme feshi için açılan ilk toplu dava Palmadoro May'a açıldı. Eğitim Mahallesinde Palmadoro May firmasının söz verip yerine getirmediğini iddia eden 24 vatandaş sözleşmelerin iptali için dava açtılar...

Velvet Towers Kadıköy teslim tarihi!

Velvet Towers Kadıköy teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Daire fiyatları 385 bin TL'den başlangıç gösteren proje Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Velvet Towers Fikirtepe lokasyon!

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla inşa edilen proje 3 blok halinde yükselecek. Velvet Towers Fikirtepe lokasyon bilgisi kapsamında Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Velvet Towers Konutları nerede?

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Velvet Towers 24 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Peki Velvet Towers Konutları nerede?

Velvet Towers Rezidans nerede?

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla yükselecek olan proje 3 blok halinde yükselecek. Proje toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek. Proje Velvet Towers Rezidans nerede?

Kadıköy Velvet Towers Konutları satılık!

3 blok halinde yükselecek olan proje toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek. Kadıköy Velvet Towers Konutları satılık daireler Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek.

Velvet Towers Kadıköy nerede?

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Velvet Towers 3 bloktan meydana geliyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Velvet Towers Kadıköy nerede?

Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık!

3 blok halinde yükselecek olan proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık daireler için 3 ay içerisinde yıkım ruhsatı alınması planlanıyor.

Palmadoro May İnşaat Velvet Towers nerede?

Velvet Towers'ta 1.250 adet daire yer alıyor. Birçok sosyal yaşam alanlarının yer aldığı proje 3 blok halinde yükselecek. Peki Palmadoro May İnşaat Velvet Towers nerede?

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim için 0 216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilecek proje 1.250 adet konuttan meydana geliyor.

Velvet Towers Kadıköy satılık!

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek olan proje 26 kat 3 blok halinde yükselecek. Velvet Towers Kadıköy satılık toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek.

Fikirtepe Velvet Towers satış ofisi!

3 blok halinde yükselecek olan proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Fikirtepe Velvet Towers satış ofisi telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Palmadoro Velvet Projesi arsa sahiplerine tanıtıldı!

Palmadoro Velvet Towers Sunumu, Türkiye'de ilk imar ve emsal transferi süprizi... May Palmadoro Arap ortağıyla birlikte yapacağını duyurduğu Palmadoro Velvet Projesi Fikirtepeli arsa sahiplerine dün hak sahiplerine tanıtıldı.

Kadıköy Velvet Towers Konutları!

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek olan proje 3 blok halinde yükselecek. Kadıköy Velvet Towers Konutları toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek.

Palmadoro May Haberi

Palmadoro May


Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adalarda imzaları tamamlamak ve işleri hızlandırmak için acele kamulaştırma kararı alırken, firmaların mali yapısındaki bozukluğu ve iş yapmaması iddiası ile bazı adalarda vatandaşların dava girişimlerini daha önceden Fikirtepe Haber olarak duyurmuştuk. İşte bunlardan ilki olma vasfı taşıyan ilk fesih ve şerhlerin kaldırılması için 24 vatandaşın ortak olarak açmış oldukları dava bir ilk olma özelliği taşıyor.


Fikirtepe Haber olarak daha önceden bir çok kez duyurduğumuz bazı vatandaşların şikayetleri ve bazı adalarda işlerin ilerlememesi vatandaşların firmalar ile imzaladıkları sözleşmeleri toplu olarak iptal etme nedeni olarak dava açma konusu olmaya başladı.


Sözleşme iptali ve şerhlerin kaldırılması için Fikirtepe'de açılan ilk toplu dava ..


Eğitim Mahallesinde Palmadoro May firması ile imzaladıkları ve firmanın söz verip yerine getirmediğini iddia...