27 / 04 / 2024

Velvet Towers Kadıköy teslim tarihi!

Velvet Towers Kadıköy teslim tarihi!

Firma: Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu

Proje: Velvet Towers

Velvet Towers Kadıköy teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Daire fiyatları 385 bin TL'den başlangıç gösteren proje Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.



Velvet Towers Konutları İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde yükseliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Velvet Towers Kadıköy teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. 26 katlı 3 blok halinde inşa edilen proje 24 bin metrekarelik arsa alanına sahip. 


Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat imzası taşıyan  Velvet Towers  Residence'de konutların büyüklükleri 40 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor. Proje 1.250 adet daireden meydana geliyor. 


Boğaziçi Köprüsü'ne 5 kilometre, Kadıköy Deniz Otobüslerine 3 kilometre, minibüs caddesine sadece 100 metre, Kalamış Sahile 2 kilometre mesafede olan Velvet Tower Kadıköy'de fiyatlar 385 bin TL'den başlıyor. 


Fikirtepe Velvet Towers'ta çocuk oyun alanları, sauna, her daireye kapalı otopark, hobi ve eğlence salonları, mağazalar, açık - kapalı yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, 24 saat güvenlik, Türk hamamı ve cafeler gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Velvet Towers satış ofisi iletişim

Telefon:  444 0 292 

Web: www.velvettowers.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön