04 / 05 / 2024

Palmalife Marina Ödülü

Palmalife Marina Ödülü

Palmali Grup tarafından satın alınarak tekrar inşa edilen, Bodrum'da bulunan Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun En Lüks Oteli seçildi.

Palmalife Marina, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu'nun En Lüks Oteli Palmalife Marina Hotel oldu!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu’nun en lüks oteli: Palmalife Marina Hotel!

Palmalife Marina Hotel, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Palmalife Marina, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Çeşme Marina en iyi tasarım ödülü aldı!

Daha önce, "En İyi Mimarlık Projesi" gibi ödülleri kazanan Çeşme Marina Ankaralı Içtaş inşaat firmasının inşa ettiği Çeşme Marina, Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birligi'nce 'En iyi tasarım' ödülüne layık görüldü.

TÜRÇEV 2014 Ulusal Mavi Bayrak Ödül Töreni Didim'de gerçekleşti!

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından gerekli çevresel standartları sağladığı belirlenen plaj, marina ve yatlara, bunun göstergesi olarak dağıtılan "mavi bayraklar törenle verildi. Ödül Töreni, -Marin Didim'in evsahipliğinde gerçekleşti...

Çeşme Marina üstün tasarım ödülü aldı!

IC İçtaş İnşaat tarafından inşa edilen ve Doğu Akdeniz'in en önemli yat limanlarından birisi olan Çeşme Marina aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Çeşme Marina'ya üstün tasarım ödülü...

Çeşme Marina JackNichol Ödülü aldı!

Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birliği’ne (PIANC) bağlı Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu tarafından 2014 PIANC Marina Üstün Tasarım JackNichol Ödülü’ne layık görülen Çeşme Marina’ya ödülü takdim edildi

Wyndham Kalamış Marina Türkiye’nin En İyi İş Oteli Ödülü'nü aldı!

Wyndham Kalamış, Turizm Oskarları olarak kabul edilen ve bu sene 20. kez düzenlenen World Travel Awards’ta turizm profesyonelleri tarafından oylanarak ‘’Türkiye’nin En İyi İş Oteli” ödülüne layık görüldü...

Mersin Marina ile Öncüoğlu Mimarlık'a En İyi Karma Kullanımlı Proje ödülü!

Mersin Marina projesi, Öncüoğlu Mimarlık'a En İyi Karma Kullanım Projesi ödülünü getirdi

Çelebi Marina Antalya tesislerine bir 5 Altın Çıpa ödülü daha!

Çelebi Marina Antalya'nın 2009 yılında ilk kez aldığı 5 Altın Çıpa ödülü, The Yacht Harbour Association yetkilileri tarafından 3 yıl sonra gerçekleştirilen periyodik denetlemede alınan yüksek puanla yinelendi

Palmalife Marina Ödülü Haberi

Palmalife Marina Ödülü

Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada Palmalife Marina Hotel, 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 aday ile yarışarak ödülün sahibi...