01 / 05 / 2024

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında göçük

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında göçük

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında iş kazası yaşandı. Demiryolu inşaatında çalışan Ramazan Dağdelen Muş’a yakın bir bölgede açılan tüneli genişletmek için tünel alanına girdiği zaman yaşanan göçüğün altında kaldı.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Bağcılar Yenimahalle Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 70'i tamam!

İBB imzası ile Bağcılar'da inşa ettirilen Yenimahalle Gençlik Merkezi ve Zemin Altı Otoparkı inşaatında sona gelindi.

Palu-Genç-Muş Demiryolu için acele kamulaştırma!

Palu-Genç-Muş Demiryolu Deplasmanı Projesi için Bingöl'ün Genç İlçesi sınırlarında yer alan 23 gayrimenkul acele kamulaştırılacak..

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi'nde gençlik merkezinin inşaatına başladı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapım çalışmasını inceledi.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi

Arhavi Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Arhavi Belediyesi, hayata geçirdiği gençlik merkezinin inşaatında sona geldi.

Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında son durum!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Karşıyaka tramvay projesi inşaatında iş güvenliği yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden biri olan Karşıyaka Tramvay projesinin inşaatında, işçi güvenliğini ve İzmirlilerin can ve mal güvenliğini sağlayacak yeterli önlemlerin alınmadığı iddia edildi. Karşıyakalı vatandaşlar iddialarını fotoğrafladıktan sonra şikayette bulundu.

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatı çöktü!

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında iş kazası yaşandı. Demiryolu inşaatında çalışan Ramazan Dağdelen Muş’a yakın bir bölgede açılan tüneli genişletmek için tünel alanına girdiği zaman yaşanan göçüğün altında kaldı.

Çorlu Gençlik merkezi inşaatında inceleme!

Çorlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feridun Demirci'den bilgi alan Kılıç inşaatın önümüzdeki Ağustos ayında bitirileceğini söyledi.

Gültepe Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Gültepe Mahallesi’nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında sona geliniyor. Çalışmaları terinde inceleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Genç dostu belediyeyiz” dedi

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacak!

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacağı bilgisi veren Akın, "iki temel üstüne Almanya'dan ithal edilerek uygulanacak sismik yalıtımla, hastane 11 şiddetindeki depreme kadar dayanıklı olacak" dedi.

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında göçük Haberi

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında göçük

Cengiz İnşaat’ın yaptığı bir projede daha iş kazası yaşandı. Şirket bünyesinde çalışan Ramazan Dağdelen Bingöl-Muş sınırında tünel göçüğünün altında kalarak can verdi.


Cengiz İnşaat'ın yaptığı Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında iş kazası yaşandı. Dün akşam saatlerinde demir yolu inşaatında ateşçi olarak çalışan Ramazan Dağdelen Muş’a yakın bir bölgede açılan tüneli genişletmek için tünel alanına girdiği zaman yaşanan göçüğün altında kaldı. Göçükten yaralı çıkartılan Dağdelen hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti Dağdelen’in cenazesi memleketi Palu’da toprağa...