01 / 05 / 2024

Palu-Genç-Muş demiryolu

Palu-Genç-Muş demiryolu

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında iş kazası yaşandı. Demiryolu inşaatında çalışan Ramazan Dağdelen Muş’a yakın bir bölgede açılan tüneli genişletmek için tünel alanına girdiği zaman yaşanan göçüğün altında kaldı.

Muş'a 6 bin kişilik stadyum inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Muş'ta hayata geçirdiği 6 bin kişilik stadyumun yapımı sürüyor.

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi mecliste!

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Palu-Genç-Muş Demiryolu için acele kamulaştırma!

Palu-Genç-Muş Demiryolu Deplasmanı Projesi için Bingöl'ün Genç İlçesi sınırlarında yer alan 23 gayrimenkul acele kamulaştırılacak..

Muğla Ortaca’ya basketbol sahası inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ‘Spor tesisleri yapmak, işletmek ve amatör spor faaliyetlerine destek olmak’ amacından hareketle yapmaya devam ettiği spor tesislerine bir yenisini daha ekliyor.

Muğla Büyükşehir'den iki yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve 7’den 77’ye herkesin spor yapabilmesi için Muğla’ya yeni spor tesisleri kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatı çöktü!

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında iş kazası yaşandı. Demiryolu inşaatında çalışan Ramazan Dağdelen Muş’a yakın bir bölgede açılan tüneli genişletmek için tünel alanına girdiği zaman yaşanan göçüğün altında kaldı.

Muş Malazgirt'te inşaat sektörü başladı!

Muş'un Malazgirt ilçesinde istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörü başladı. Malazgirt'te en çok istihdam sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün başlaması işsiz gençleri sevindirdi.

Muğla Menteşe'de bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'dan Ankara'ya giden heyetle birlikte Ulaştırma ve Denizcilik, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor ile Sağlık Bakanı'nı ziyaret etti, kente yapılacak olan projelerin müjdesini verdi.

Muğla Büyükşehir'den Datça'ya halı saha!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Datça İlçesi Cumalı Mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha ve tesis, Datçalı vatandaşların hizmetine sunuldu.

Muş'ta yapılan olimpik yüzme havuzu yüzde 90 tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Muş’ta yaptırılan yarı olimpik yüzme havuzu ile spor salonu inşaatlarının yüzde 90’ı tamamlandı.

Demiryolu ulaşımı turizmi etkiliyor mu?

Tünaydın Gazetesi köşe yazarı Osman Uzun bugünkü yazısında Demiryolu ve Turizm başlığını ele alıyor. İşte Osman Uzun'un bugünkü yazısı;

Muş Malazgirt 1071 Stadı yeniden şekilleniyor!

Muş’un Malazgirt ilçesinde uzun süredir bakımsız kalan stadyum, Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla yeniden şekilleniyor.

Muğla'ya 25 yeni spor tesisi yapılıyor!

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 'nce yapımına başlanan 25 'ten fazla spor tesisinin büyük kısmının tamamlandığı bir kısmının da bitme aşamasına geldiği bildirildi.

Palu-Genç-Muş demiryolu Haberi

Palu-Genç-Muş demiryolu

Cengiz İnşaat’ın yaptığı bir projede daha iş kazası yaşandı. Şirket bünyesinde çalışan Ramazan Dağdelen Bingöl-Muş sınırında tünel göçüğünün altında kalarak can verdi.


Cengiz İnşaat'ın yaptığı Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında iş kazası yaşandı. Dün akşam saatlerinde demir yolu inşaatında ateşçi olarak çalışan Ramazan Dağdelen Muş’a yakın bir bölgede açılan tüneli genişletmek için tünel alanına girdiği zaman yaşanan göçüğün altında kaldı. Göçükten yaralı çıkartılan Dağdelen hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti Dağdelen’in cenazesi memleketi Palu’da toprağa...