08 / 05 / 2024

Pamucak Sahili projeleri

Pamucak Sahili projeleri

Selçuk Belediyesi'nin beş yıllık kalkınma planı içerisinde yer alan Pamucak Sahili'ne yatırım programı ile ilgili önemli bir adım atılıyor, yaz gelmeden çalışmalar başlıyor.

Hedef Beyt Hotel açıldı!

Pamucak Sahili'nde yer alan Hedef Beyt Hotel Resort&Spa kapılarını misafirlerine açtı. Otelde, Ramazan ayına özel ''7 kal 6 öde'' kampanyası başladı.

Hedef Beyt Hotel 5 Mayıs'ta açılacak!

Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili'nde yer alan Hotel BurccluB, yeni ortaklarla marka değişikliğine giderek Hedef Beyt Hotel Resort&Spa 5 Mayıs'ta açılacak...

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Selçuk Pamucak Sahili'ne kahvaltı alanı yapılıyor!

İzmir’in Selçuk ilçesinde belediyenin Pamucak Mevkisi’ndeki ikinci etap projesi kapsamında atıl durumdaki teras alanının kahvaltı salonu ve restorana dönüştürülmesi için altyapı çalışmalarına başlandı. İşte ayrıntılar...

Sürmeli Efes Oteli'ni Peninsula Grubu satın aldı!

Merkezi Kuşadası'nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli Oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak Sahili'nde bulunan Sürmeli Efes Oteli'ni satın aldı.

Selçuk Pamıcak Sahili'ne yeni yatırımlar yapılıyor!

Selçuk Belediyesi'nin beş yıllık kalkınma planı içerisinde yer alan Pamucak Sahili'ne yatırım programı ile ilgili önemli bir adım atılıyor, yaz gelmeden çalışmalar başlıyor.

İzmir Pamucak Sahili'ne arıtma tesisi yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığının yetkilendireceği şekilde inşa edilecek arıtma tesisi ve kanalizasyon şebekesi için Pamucak Yolu'nun güneyi ile Antik Kanal arasında kalan arazinin tahsis edilebileceği konusunda ortak karar alındı.

Pamucak sahili, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Türkiye'nin en uzun plajlarından biline sahip olan Selçuk ilçesine bağlı Pamucak sahili, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk'a, Pamucak'a yabancıların müthiş bir teveccühü var, dedi.

İzmir yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye'nin en uzun plajlarından birine sahip olan İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Pamucak sahili, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor

Menderes Türel: Konyaaltı sahili projesi yarışma ile belirlenecek!

Menderes Türel yaptığı açıklamada, gerçekleştirecekleri projeleri ilgili odalarla işbirliği içinde yapmak istediklerini belirterek, Konyaaltı Sahili’ne uygulanacak projenin de Mimarlar Odası’nın düzenleyeceği yarışma ile belirleneceğini söyledi

Florya konut projeleri 2013!

Bir dönemin gözde sayfiye yeri olan Florya, markalı konut üreticilerinin yeni adresi oldu. İstanbul'un adeta saklı cenneti olan bölgede şu anda satışta olan 2 proje bulunuyor. Yatırımların artması bekleniyor. İşte Florya konut projeleri...

Bayrampaşa konut projeleri 2013!

Uzun yıllar tarihi Bayrampaşa Cezaevi ile anılan Bayrampaşa'da bugün birbiri ardına lüks konut projesi yükseliyor. Cezaevi ve sanayi yapıların gölgesinden kurtulan bölgede konut fiyatları 1 milyonun üzerine çıktı. İşte Bayrampaşa konut projeleri...

Ergün Koç, Karacabey'e yapılacak mega projeleri açıkladı!

Karacabey'in bağımsız Belediye Başkanı Ergün Koç, 2014 yılında ilçeye yapılacak "mega projeler" adını verdiği yatırımları açıkladı. Ergün Koç, bunların Karacabey'in olmazsa olmaz projeleri olduğunu belirtti.

Pamucak Sahili projeleri Haberi

Pamucak Sahili projeleri

Türkiye'nin en uzun sahillerinden biri olan Pamucak, yaza hazırlanıyor. Uzun yıllar Pamucak'ın özellikle de oteller bölgesinin en önemli sorunları içerisinde yer alan arıtma tesisinin yapımı için yer seçimi yapıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı beraberindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürü Mustafa Güven Ağar, izmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Selçuk belediye Başkan yardımcıları Bülent Cinel, Atilla Aksoy ve Selçuk Belediyesi ilgili birim çalışanları arıtma tesisi yapımı için Pamucak bölgesinde incelemeler de bulundu. 


Pamucak bölgesini gezen Vali Toprak, bölgedeki bozuk olan yolların yanı sıra bisiklet yolu, yaya yolu ile arıtma tesisi ve kanalizasyon şebekesi için düşünülen alanları yerinde inceleyerek, Pamucak'ta yapılması planlanan tüm çalışmaların bu yıl içerisinde başlatılacağını söyledi. 

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, süreci şöyle özetledi: "Maliye...