02 / 05 / 2024

Pamukkale Belediyesi temizlik vergisi

Pamukkale Belediyesi temizlik vergisi

Pamukkale Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım’da sona ereceğini duyurdu.

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Kocasinan Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Kocasinan Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergi Ödemeleri 2 Aralık Pazartesi günü sona ereceği için çalışma saatlerinde bazı düzenlemeler yaptı.

Melikgazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması amacıyla önlemler alan Melikgazi Belediyesi’nin vezneleri, hafta sonu açık olacak.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi!

İzmit Belediyesi’nde Emlak Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri sebebiyle hafta sonu mesai yapılacak.

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ilk taksitini ödeme süresi 31 Mayıs tarihinde son buluyor. Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için bu tarihten önce ödemelerini yapmaları konusunda uyardı.

Elazığ Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Elazığ Belediyesi, Elazığlı vatandaşları 2019 yılı emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisinin ilk taksit ödemesinin 31 Mayıs'a kadar yapılması gerektiği konusunda uyardı.

Antakya Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Antakya Belediyesi emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 2. taksiti için uyarı yaptı...

Giresun Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Giresun Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2018 yılı emlak ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergisi ödemeleriyle ilgili açıklama yaptı.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Şahinbey Belediyesi, 2018 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ikinci taksitlerinin ödeme süresinin 30 Kasım 2018'de sona ereceği yönünde bir uyarı yaptı.

Elazığ Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

Elazığ Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisine ait ikinci taksit ödemelerinin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini ifade etti. Elazığ Belediyesi emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri için son tarihin 30 Kasım olduğu belirtildi. 

Pamukkale Belediyesi temizlik vergisi Haberi

Pamukkale Belediyesi temizlik vergisi

Pamukkale Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım’da sona ereceğini duyurdu. Pamukkale Belediyesi, vatandaşların emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksitini kolayca ödemelerini yapabilmesi ve cezalı duruma düşmemeleri için bu hafta sonu veznelerini açık tutacak.Ödemelerin son günlerinde aksaklık yaşanmaması için Pamukkale Belediyesi vezneleri 26 Kasım Cumartesi ve 27 Kasım Pazar günleri de 08.00-17.00 saatleri arasında da hizmet vermeye devam edecek. Buna göre Pamukkale Belediyesi, hafta sonu YSE kavşağındaki belediye ana binasında yer alan veznelerde emlak ve çevre temizlik vergisi tahsilatını yapmaya devam edecek. Vatandaşlar ayrıca belediyenin resmi internet sitesinden e-belediye uygulamasından borçlarını ödeyebilecek. Pamukkale Belediyesi, ödemeler için önemli bir kolaylığı da ilçe halkına sunuyor. 30 Kasım’a kadar bazı bankalara ait kredi kartlarına, vade farksız ve...