02 / 05 / 2024

pamukkale Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi

pamukkale Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi 2018 yılında tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin 2018 yılının başında açılması planlanıyor.

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesisin, 2018 yılının başlarında açılması planlanıyor.

Denizli Dokuzkavaklar'a sağlık kompleksi inşaatı sürüyor!

Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı üstlenen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi inşaatı yükselmeye devam ediyor.

Denizli Tavas'a sağlık meslek yüksekokulu müjdesi!

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Tavas'a Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulacağı müjdesini verdi.

Pamukkale, sağlık turizmine ön plana çıkacak!

Pamukkale, sağlık turizminde ön plana çıkmayı hedefliyor. İlçede "termal tedavi ve kür merkezi" tedavisi veren özel bir tıp merkezi, Azerbaycan Sağlık Bakanlığının ihalesini kazanarak 5 yıllık protokol imzaladı

Pamukkale termal sağlık merkezi haline gelecek!

Termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Denizli'de yer alan Pamukkale'nin yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla ' termal sağlık merkezi ' haline gelmesi hedefleniyor.

Denizli termal sağlık turizminde atağa geçti!

Dünyada, yılda 100 milyon kişinin faydalandığı termal sağlık hizmetlerinde termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Pamukkale'nin yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla 'termal sağlık merkezi' haline gelmesi hedefleniyor.

Pamukkale termal sağlık merkezi olacak!

Denizli "termal sağlık" turizminde iddialı. Termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Pamukkale'nin, yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla "termal sağlık merkezi" haline gelmesi hedefleniyor.

Denizli "termal sağlık" turizminde iddialı!

Antik çağlardan bu yana şifalı sularıyla dikkati çeken Denizli, termal sağlık turizminde gözde merkezler arasında yer alıyor. Kentin simgesi Pamukkale'nin, "termal sağlık merkezi" olması hedefleniyor.

Denizli termal sağlık turizminde iddialı!

Denizli termal sağlık turizminde iddialı. Termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Pamukkale'nin yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla "termal sağlık merkezi" haline gelmesi hedefleniyor.

Denizli'nin ünlü Karahayıt'ı termal sağlık kenti oluyor!

Karahayıt'a, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan "Pamukkale Termal ve Sağlık Şehir Ormanı" ayrı bir değer katacak Denizli'de Jeotermal kaynaklı kırmızı suyu ile ünlü Karahayıt'ın çehresi değişiyor...

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

pamukkale Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi Haberi

pamukkale Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi


Pamukkale Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak projesi Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı. 

Posta Gazetesi'nin haberine göre Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 18 milyon liralık dev yatırımı birlikte inceledi. 

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen kompleksin, bittikten sonra Sağlık Bakanlığı’na devredileceğini belirten Başkan Gürlesin, “5-6 ayda hizmete almayı planlıyoruz. Bittiğinde de birçok insanın şifa bulmasından dolayı büyük onur duyacağız” dedi.

BÜTÜN DENİZLİ'YE HİZMET


Bu tesisin sadece Pamukkale için değil Denizli’nin tamamı için de kazanç olacağını vurgulayan Şahin Tin ise şöyle konuştu: “Bu bölge için çok önem arz ediyor. Çünkü baktığımızda Denizli’de hastanelerin çoğunluğunun yukarı kesimde olduğunu görüyoruz. Bu tesisle insanlığa yatırım yapmış oluyorsunuz. Bölgesel ve yerel anlamda da burada büyük bir değişimin altına...