04 / 05 / 2024

Pamukkale Ekspresi seferleri

Pamukkale Ekspresi seferleri

Eskişehir'den İstanbul (Pendik) ve Ankara yüksek hızlı trenlerine bağlantı verecek şekilde Denizli-Eskişehir-Denizli arasında sefer yapan Pamukkale Ekspresi, 1 Nisan'dan itibaren gündüz işletilecek.

Pamukkale Ekspresi gündüz işletilecek!

Eskişehir'den İstanbul (Pendik) ve Ankara yüksek hızlı trenlerine bağlantı verecek şekilde Denizli-Eskişehir-Denizli arasında sefer yapan Pamukkale Ekspresi, 1 Nisan'dan itibaren gündüz işletilecek..

Pamukkale Ekspresi 7 yıl aradan sonra sefere çıktı!

Pamukkale Ekspresi 7 yıl aradan sonra sefere çıktı. Denizli-İstanbul arasında demiryoluyla ulaşımı sağlayan Pamukkale Ekspresi için yapılan çalışmaların ardından düzenlenen ilk sefer nedeniyle Denizli garında tören düzenlendi.

Pamukkale Ekspresi yeniden seferlere başladı!

Denizli-İstanbul arasında demiryolu ile ulaşımı sağlayan ve Eskişehir ile Denizli arasındaki yol yenileme çalışmaları nedeniyle 7 yıl önce seferlerine ara verilen Pamukkale Ekspresi'nin tekrar seferlere başladı

Pamukkale Ekspresi yarın seferlerine başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2008 yılında seferlerine ara verilen Pamukkale Ekspresi'nin, 19 Ocak 2015'te Eskişehir'den yüksek hızlı tren (YHT) ile bağlantılı olarak seferlerine başlayacağını bildirdi.

Pamukkale Ekspresi, Kasım'da Denizli-İstanbul seferlerine başlayacak!

2008 yılında Kütahya'da meydana gelen ve 9 kişinin öldüğü kazadan sonra raylardaki bakım ve onarım çalışmaları için kaldırılan Pamukkale Ekspresi, Kasım ayında Denizli-İstanbul seferlerine başlayacak

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

Turistik Doğu Ekspresi seferleri bugün başlıyor!

Turistik Doğu Ekspresi, bugün saat 19.00’da tarihi Ankara Garı’nda gerçekleştirilecek törenle ilk seferi için hareket ediyor.

Van Gölü Ekspresi 5 ay sonra yeniden seferlere başladı!

Tatvan-Muş-Bingöl-Ankara arası tren seferleri, beş ay aradan sonra yeniden başladı. Tatvan-Muş-Bingöl (Kale)-Genç-Elazığ-Malatya-Sivas ve Kayseri güzergâhından Ankara’ya sefer yapan Van Gölü Ekspresi, Muş-Tatvan arasındaki demir yolu yenileme çalışmaları

1999 yılında İstanbul Metrosu'nun deneme seferleri yapılacakmış!

1999 yılında Taksim - Levent arasında çalışacak olan İstanbul Metrosu inşaatı tamamlanmak üzereymiş. İstasyonların yürüyen merdivenleri monte edilmiş ve 21 - 22 Mart'ta deneme seferleri yapılacakmış.

Pamukkale'ye 33 milyon liralık yatırım!

Kayıhan, Zeytinköy ve Zümrüt mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin 1 milyon liraya ihale edilen 2 bin 850 metre uzunluğundaki yol ve kaldırım çalışmalarını denetledi...

Pamukkale ziyaretçi kabul merkezi yeniden inşa edilecek!

Pamukkale’nin ziyaretçi kapısı yeniden yapılacak Pamukkale’nin Kuzey Kapı Ziyaretçi Kabul Merkezi’nin bu ay içinde ihale edilerek, yöresel mimariye uygun bir şekilde yeniden yapılacağı bildirildi .

Pamukkale Değirmenönü Caddesinde dönüşüm atağı başladı!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayhan Mahallesi Değirmenönü Caddesi’nde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Gürlesin, İlçe sınırlarında bir değişim ve dönüşüm atağını başlattıklarını söyledi.

Pamukkale Belediyesi İmar Komisyonu'nu seçti!

Pamukkale Belediye Meclisi’nde geride kalan bir yılın ardından ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapıldı. Toplantıda Encümen üyeleri ve CHP ile MHP’nin Grup Başkanvekilleri de değişti.

Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı!

Eskişehir'de, enerji nakil hatlarındaki sorunun giderilmesiyle Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı. Sorunun yaklaşık 8,5 saat sonra giderilmesiyle Eskişehir-Ankara istikametine 18.15'te seferler başladı.

Pamukkale Ekspresi, 1 Nisan'dan itibaren gündüz işletilecek!

Eskişehir'den İstanbul (Pendik) ve Ankara yüksek hızlı trenlerine bağlantı verecek şekilde Denizli-Eskişehir-Denizli arasında sefer yapan Pamukkale Ekspresi, 1 Nisan'dan itibaren gündüz işletilecek.

Pamukkale Ekspresi gündüz işletilecek!

Eskişehir'den İstanbul (Pendik) ve Ankara yüksek hızlı trenlerine bağlantı verecek şekilde Denizli-Eskişehir-Denizli arasında sefer yapan Pamukkale Ekspresi, 1 Nisan'dan itibaren gündüz işletilecek..

Pamukkale Gözler'e 1 milyon liralık yol!

Pamukkale'nin en uzak mahallesi olan Gözler'e müjde veren Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2 bin 850 metre uzunluğundaki asfalt özelliğini yitirmiş ana caddenin 1 ay içinde yaklaşık 1 milyon liralık bir yatırımla yenileneceğini söyledi.

Pamukkale Ekspresi seferleri Haberi

Pamukkale Ekspresi seferleri

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nden (TCDD) yapılan yazılı açıklamaya göre, 5 pulman, 1 yemekli vagondan oluşan Pamukkale Ekspresi, yeni saatleriyle hizmet verecek. Buna göre, Denizli-Eskişehir seferinde, kalkış 07.10, varış 15.34 saatlerinde; Eskişehir-Denizli seferinde kalkış 10.25, varış 18.59 saatlerinde olacak.


Pamukkale Ekspresi için bilet satışları TCDD gişelerinden, "http://www.yolcu.tcdd.gov.tr" internet adresinden ve TCDD çağrı merkezinden ve bilet satış acentalarından...