04 / 05 / 2024

Pamukkale Ekspresi

Pamukkale Ekspresi

Eskişehir'den İstanbul (Pendik) ve Ankara yüksek hızlı trenlerine bağlantı verecek şekilde Denizli-Eskişehir-Denizli arasında sefer yapan Pamukkale Ekspresi, 1 Nisan'dan itibaren gündüz işletilecek..

Pamukkale Ekspresi 7 yıl aradan sonra sefere çıktı!

Pamukkale Ekspresi 7 yıl aradan sonra sefere çıktı. Denizli-İstanbul arasında demiryoluyla ulaşımı sağlayan Pamukkale Ekspresi için yapılan çalışmaların ardından düzenlenen ilk sefer nedeniyle Denizli garında tören düzenlendi.

Pamukkale Ekspresi yeniden seferlere başladı!

Denizli-İstanbul arasında demiryolu ile ulaşımı sağlayan ve Eskişehir ile Denizli arasındaki yol yenileme çalışmaları nedeniyle 7 yıl önce seferlerine ara verilen Pamukkale Ekspresi'nin tekrar seferlere başladı

Pamukkale Ekspresi sefere başladı!

Pamukkale Ekspresi, 7 yıl aradan sonra Denizli- Eskişehir arasında sefere başladı. Eskiden 15,5 saat süren Denizli-İstanbul yolculuğu, hızlı tren bağlantısıyla yaklaşık 11 saatte gerçekleşecek.

Pamukkale Ekspresi yarın seferlerine başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2008 yılında seferlerine ara verilen Pamukkale Ekspresi'nin, 19 Ocak 2015'te Eskişehir'den yüksek hızlı tren (YHT) ile bağlantılı olarak seferlerine başlayacağını bildirdi.

Bakan Elvan'dan Pamukkale Ekspresi müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2008 yılında seferlerine ara verilen Pamukkale Ekspresi'nin, 19 Ocak 2015'te Eskişehir'den yüksek hızlı tren (YHT) ile bağlantılı olarak seferlerine başlayacağını bildirdi.

Pamukkale Ekspresi, Kasım'da Denizli-İstanbul seferlerine başlayacak!

2008 yılında Kütahya'da meydana gelen ve 9 kişinin öldüğü kazadan sonra raylardaki bakım ve onarım çalışmaları için kaldırılan Pamukkale Ekspresi, Kasım ayında Denizli-İstanbul seferlerine başlayacak

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den Pamukkale'ye 392 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Pamukkale 392 konut ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Pamukkale 2. Etap 392 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Pamukkale 2. Etap projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Pamukkale'ye 492 konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de 492 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Pamukkale Yeniköy 2. Etap ihalesi 17 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Pamukkale Yeniköy 2. Etap projesinin ihalesini 17 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Pamukkale 492 konut ihalesi 16 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Pamukkale projesinin ihalesini 16 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Denizli Pamukkale 439 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Pamukkale projesi için harekete geçti. Denizli Pamukkale Kocadere Mahallesi projesinde 439 yeni konut hayata geçirilecek. 

TOKİ'den Denizli Pamukkale'ye 439 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de 439 yeni konut hayata geçirecek.

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Denizli Pamukkale'de 10 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

T.C. Denizli 4. İcra Dairesi, Denizli ili, Pamukkale ilçesi, Koyunaliler Mahalle/Köy, 155 ada 7 parselde yer alan gayrimenkulleri 9 milyon 993 bin 598 TL'ye satıyor...

Pamukkale fayı yıkıcı depremlere neden olabilir!

Denizli Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halil Kumsar, sabah saatlerinde Pamukkale'de meydana gelen depremi değerlendirdi. Kumsar, buradaki fay hattının 6.8 şiddetindeki depremlere neden olabileceğini dile getirdi. 

Pamukkale'de eğitim alanının planı ticaret alanı oldu!

Denizli Pamukkale'de eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanı olarak kullanıma açılıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde 2011'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla imar planı değiştirilerek ‘eğitim alanı’na çevrilen bölgeye 9 yıldır kamulaştırma yapılmadı.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Pamukkale Ekspresi Haberi

Pamukkale Ekspresi

Eskişehir'den İstanbul (Pendik) ve Ankara yüksek hızlı trenlerine bağlantı verecek şekilde Denizli-Eskişehir-Denizli arasında sefer yapan Pamukkale Ekspresi, 1 Nisan'dan itibaren gündüz işletilecek.


Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nden (TCDD) yapılan yazılı açıklamaya göre, 5 pulman, 1 yemekli vagondan oluşan Pamukkale Ekspresi, yeni saatleriyle hizmet verecek. Buna göre, Denizli-Eskişehir seferinde, kalkış 07.10, varış 15.34 saatlerinde; Eskişehir-Denizli seferinde kalkış 10.25, varış 18.59 saatlerinde olacak.


Pamukkale Ekspresi için bilet satışları TCDD gişelerinden, "http://www.yolcu.tcdd.gov.tr" internet adresinden ve TCDD çağrı merkezinden ve bilet satış acentalarından...