11 / 05 / 2024

Pamukkale Karahayıt Mahallesi dönüşümü

Pamukkale Karahayıt Mahallesi dönüşümü

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı M. Ergün Turan, Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesinde farklı versiyonda bir kentsel dönüşüm yaptıklarını dile getirdi.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Denizlili esnafa icra yağıyor! 

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Pamukkale Turizm 200 şubesini kapatıyor!

Pamukkale Turizmin Türkiye genelinde 200 şubesini kapatacağı ve biletlerin ağırlıklı olarak internet üzerinden satışa çıkarılacağı bildirildi.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Pamukkale'de 4.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Karahayıt Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 4 milyon 318 bin 178 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Muğla Emirbeyazıt projesine 3 bin 11 başvuru!

Muğla’nın Emirbeyazıt Mahallesi’nde inşa edilen 948 konut için 3 bin 11 başvuru geldi.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Pamukkale Üniversitesi'nin Karahayıt Mahallesi'nde yaptıracağı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 24 Temmuz – 29 Eylül 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 24 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Muğla Emirbeyazıt başvuru tarihleri!

TOKİ Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi'nde yer alan 948 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Nazilli Belediye Meclisi'nde imar planı konuşuldu!

Nazilli Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıda İsabeyli Mahallesi Karahayıt Mevkii 115 nolu parselin imar planı değişikliği görüşüldü ve son madde oy birliği ile karara bağlandı.

Pamukkale Karahayıt Mahallesi dönüşümü Haberi

Pamukkale Karahayıt Mahallesi dönüşümü

Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesinde farklı versiyonda bir kentsel dönüşüm yaptıklarını dile getiren Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, turizm anlamında ciddi bir iş yaptıklarını, termal turizmin olduğu Karahayıt bölgesinde dönüşüme katkı sağlayacak 10'a yakın tesisin olduğu projeyi bitirmek üzere olduklarını dile getirdi. Pamukkale'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonların, bölgenin termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesine önemli katkı sağlayacağım söyledi. Projenin TOKİ için de farklı bir uygulama olduğunu vurgulayan Turan, proje kapsamında Karahayıt'ta 40 milyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarım ve buradan hiçbir kar beklentilerinin olmadığını kaydetti. 27 hektarlık alanda konut, iş yeri ve pansiyonların inşa edilmesi planlanan proje kapsamında yeni yaşam merkezinde, yöresel mimariye uygun 42'si 1+1,90'ı 2+1 ve 126'sı 3+1 olmak...