02 / 05 / 2024

Pamukkale Kurtlucada ihtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapıldı

Pamukkale Kurtlucada ihtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapıldı

Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurtluca Mahallesinde evleri yıkılmak üzere olan ihtiyaç sahibi iki ailenin yüzünü birlikte yeniden modern prefabrik evler yaparak güldürdü.

Pamukkale Kurtluca'da ihtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapıldı!

Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurtluca Mahallesinde evleri yıkılmak üzere olan ihtiyaç sahibi iki ailenin yüzünü birlikte yeniden modern prefabrik evler yaparak güldürdü.

Pamukkale'de Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi açılıyor!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatınmla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı.

Pamukkale Kayıhan'a Kültür ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatırımla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı. Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'nin tanıtım toplantısı, Dedeman Park Otel'de yapıldı.

TOKİ Pamukkale Konut Projesi başvuru!

TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri ön talep toplamaya başladı. Projede daire tipleri 1+1'den 3+1 'e kadar tasarlandı.TOKİ Pamukkale konut projesi başvuru formu haberimizin içinde yer alıyor.

Pamukkale Kayıhan'a Kültür Sanat Merkezi inşa edilecek!

Pamukkale Belediyesi, Kayıhan’da 50 milyon TL’lik Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi yapacak. Gürlesin, projenin tahmini maliyetinin, yerinin belediye tarafından tahsisi de dahil olmak üzere 40 ile 50 milyon lira civarında olacağını belirtti.

Pamukkale'ye 33 milyon liralık yatırım!

Kayıhan, Zeytinköy ve Zümrüt mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin 1 milyon liraya ihale edilen 2 bin 850 metre uzunluğundaki yol ve kaldırım çalışmalarını denetledi...

İhtiyaçtan kiracı çıkarmak mümkün mü?

Taşınmaz mal kiralamalarında mal sahibi ancak kanunda yazan haklı gerekçeler olması halinde kiracısından tahliyesini isteyebiliyor. Peki, "ihtiyaç" haklı neden olur mu? İhtiyaçtan kiracı çıkarmak mümkün mü?

İhtiyaçtan kiracı tahliyesi yapılır mı?

Gayrimenkul kiralamalarında mal sahibi kiracısını istediği zaman tahliye edemiyor. Peki, diğer kiracılar nasıl tahliye edilir? İhtiyaçtan kiracı tahliyesi yapılır mı? İşte ihtiyaçtan kiracı tahliyeleri..

AVM'ler tüketici ihtiyaçlarına göre değişiyor!

PerAModa'nın kurucusu Engin Yıldırım, Türkiye'de ilk açılan AVM'lerin, alışveriş yapmak için gidilen merkezler olduğunu, ancak zaman içinde değişen tüketici ihtiyaçları doğrultusunda AVM'lerin de evrim geçirdiğini söyledi..

Pamukkale ziyaretçi kabul merkezi yeniden inşa edilecek!

Pamukkale’nin ziyaretçi kapısı yeniden yapılacak Pamukkale’nin Kuzey Kapı Ziyaretçi Kabul Merkezi’nin bu ay içinde ihale edilerek, yöresel mimariye uygun bir şekilde yeniden yapılacağı bildirildi .

Ömer Faruk Çelik: Türkiye'de 21 milyon konuta ihtiyaç var!

Türkiye’de her yıl artan nüfusla birlikte konut ihtiyacı da yükseliyor. Geçen yıl 630 bin nüfus artışına karşın, 600 bin konut üretildiğini belirten uzmanlar, 21 milyon adet konuta ihtiyaç olduğunu belirtiyor. Her yıl artan konut ihtiyacı ise 30 bin adet.

İhtiyaç nedeniyle tahliye davasında süre!

Kiracının ihtiyaç nedeni ile tahliyesi için dava açma koşullarına uyulması gerekiyor. Peki, ihtiyaç nedeniyle tahliye davasında süre ne zaman başlar? İhtiyaç nedeniyle tahliye davası ne zaman açılmalıdır?

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası ne zaman açılır?

Gereksinim, yeniden inşa, yeni malikin gereksinimi ve İmar gibi haklı nedenler mal sahibine tahliye davası açma hakkı veriyor. Peki, mal sahibinin gereksinimi varsa ihtiyaç nedeniyle tahliye davası ne zaman açılır?

Pamukkale Kurtlucada ihtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapıldı Haberi

Pamukkale Kurtlucada ihtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapıldı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Kaymakam Veysel Beyru, aileleri ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu.

 Pamukkale İlçesi Kurtluca Mahallesi’nde evleri eski toprak yapı olan, yıkılma tehlikesi bulunan iki ihtiyaç sahibi ailenin elinden Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tuttu. Yalnız yaşayan 90 yaşındaki Mustafa Görü, çok eski kerpiç bir evde yaşamını devam ettirmeye çalışıyordu. Sağlıklı bir ortam sunmayan ev, yıkılma tehlikesi ile de karşı karşıyaydı. Yine aynı mahalle de eşiyle birlikte kerpiç bir evde yaşayan 72 yaşındaki Ali Demir’de aynı sıkıntıyı yaşıyordu. İhtiyaç sahibi iki ailenin yüzünü iki kurum ortak bir çalışmayla yeniden modern prefabrik evler yaparak güldürdü. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Kaymakam Veysel Beyru, aileleri ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu.


90 YILLIK ÇINARI MUTLU ETTİLER

Başkan...