05 / 05 / 2024

Pamukkale otelleri

Pamukkale otelleri

Bayram tatili otelcilere yaradı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz yaptığı açıklamada " Denizli'deki otellerimiz bayram tatili nedeniyle yüzde yüz doluluk oranına ulaştı" dedi

Pamukkale termal turizmin merkezi olma yolunda!

Pamukkale termal turizmin merkezi olma yolunda ilerliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçesi'nin termal turizmin başkenti olabilmesi adına, dünyanın önde gelen termal turizm merkezlerini mercek altına aldı.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Seramiksan Pamukkale Serisi ile doğa hayatınıza taşınıyor!

Teknoloji ve estetik tasarımlarıyla seramik sektörünün dikkat çeken markası Seramiksan, Pamukkale travertenlerinin büyüleyici görünümünden esinlenerek hazırladığı serisini sizlerle buluşturuyor.

Pamukkale'deki inşaat çalışmalarında tarihi eser ortaya çıktı!

Denizli Müze Müdürü Hasan Hüseyin Baysal, yaptığı açıklamada, Pamukkale Kuzey Kapı girişindeki inşaat çalışmaları sırasında yaklaşık 1 metre genişliğinde, 10 santimetre kalınlığında yanmış bir tabaka tespit edildiğini söyledi.

Pamukkale Semt Hastanesi'nin inşaatı başlıyor!

Semt hastanesinin projesi hazırlandı, bu yıl içinde inşaata başlanacak Pamukkale Belediyesi büyük öneme sahip projelerden biri olan semt hastanesinin hazırlıklarına başladı.

Hüseyin Gürlesin Pamukkale'deki projeleri anlattı!

Denizli'nin en büyük ilçesi olan Pamukkale'de 2016 yılında yatırım yağmuru var. Başkan Gürlesin, 'Biz Pamukkale için var gücümüzle çalışıyoruz, ilçemiz modern bir yapıya kavuşacak" dedi.

Pamukkale UNESCO'ya nasıl girdi?

Barış Manço aramızdan ayrılalı 16 yıl oldu. Barış Manço'nun "Dere Tepe Türkiye" programıyla yolu Denizli'ye de düşmüştü. Barış Manço, UNESCO'nun dikkatini Pamukkale'ye çevirmiş ve Pamukkale Koruma Amaçlı İmar Planı'nın fitilini ateşlemişti.

Pamukkale'de 16 mega proje hayata geçecek!

Denizli’nin 330 bin kişinin yaşadığı ilçesi Pamukkale’de belediye, bu yıl 16 mega projeyi hayata geçirecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 16 mega projenin 100 milyon lira tutarında olacağını söyledi.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Richmond Pamukkale Thermal yenilendi!

Richmond International Genel Koordinatörü Ümit Yaşar Atalay, Richmond Pamukkale Thermal otelin tamamen yenilenerek 5 yıldızlı turizm tesisi statüsüne ulaştığını söyledi.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

Pamukkale Güzelköy Cemevi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Alevi vatandaşların da yaşadığı Güzelköy Mahallesi'nde talep üzerine cemevi yapımını başlattı. Gürlesin, kısa zamanda inşasına başlanan cemevinde kaba inşaatın tamamlandığını söyledi.

Pamukkale Kleopatra havuzu turistlerin akınına uğruyor!

Denizli'nin turizm cenneti Pamukkale'de, M,S. 692 yılında depremle oluşan Roma Dönemi'nden kalma açık alandaki Kleopatra havuzu, soğuk havanın etkili olduğu bu günlerde de yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Pamukkale Kurtluca'da ihtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapıldı!

Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurtluca Mahallesinde evleri yıkılmak üzere olan ihtiyaç sahibi iki ailenin yüzünü birlikte yeniden modern prefabrik evler yaparak güldürdü.

Pamukkale otelleri Haberi

Pamukkale otelleri



Denizli'de İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, 5 günlük Kurban Bayramı tatilinin turizmcilere yaradığını söyledi. Bayram tatilini Denizli'de ve özellikle de Pamukkale'de geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistlerden gelen yoğun talep üzerine rezervasyonların 20 gün önceden dolduğunu hatırlatan İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, "Denizli'deki otellerimiz bayram tatili nedeniyle yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. İl genelindeki turizm belgeli 28 oteldeki 6 bin 480, belediye belgeli 80 oteldeki 7 bin 45 ve 129 pansiyondaki 5 bin 157 yatak olmak üzere toplamda 18 bin 682 yatağın tamamı doldu. Talep fazla olduğu için otellerimiz 20 gün öncesinden rezervasyon almamaya başladı. Denizli UNESCO'nun dünya miras listesindeki Pamukkale'si, ulaşımdaki kolaylığı, kaliteli otelcilik hizmeti ve şifalı termal sularıyla her bayram olduğu gibi bu...