04 / 05 / 2024

Pamukkale turizm projeleri

Pamukkale turizm projeleri

DENİZLİ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Pamukkale Örenyeri’nin, bu yıl ilk 8 aylık verilere göre ören yerleri arasında en fazla ziyaret edilen yer olduğunu söyledi.

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Pamukkale Turizm 200 şubesini kapatıyor!

Pamukkale Turizmin Türkiye genelinde 200 şubesini kapatacağı ve biletlerin ağırlıklı olarak internet üzerinden satışa çıkarılacağı bildirildi.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Pamukkale turizm projeleri Haberi

Pamukkale turizm projeleri

DENİZLİ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, "Pamukkale Örenyeri’ni eylül ayı sonu rakamlarına göre 1 milyon 542 bin kişi ziyaret etti. 78 örenyeri arasında en fazla ziyaret edilen Pamukkale oldu. Tanıtımların bu rakamın artmasında önemli katkısı oldu" dedi.


Korkmaz, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki 313 müze ve ören yerinden 125’inin ücretsiz olduğunu, 110 müze ve 78 ören yerinin ücretli olarak ziyaret edilebildiğini belirterek, "Bakanlığımızın geçen ay açıkladığı yılın sekiz aylık verilerine göre Pamukkale en fazla ziyaret edilen ören yeri oldu. Sekiz aylık dönemde 1 milyon 201 bin kişi Pamukkale’yi gezdi. Bakanlığın sekiz aylık verilerine göre bu ziyaretlerden 22 milyon 599 bin 375 lira gelir sağlandı. Gelir sıralamasında da örenyerleri arasında Pamukkale Ören yeri ilk sırada. Pamukkale’nin ziyaretçi sayısı geçen...