14 / 05 / 2024

Pana Yapı bugün al teslimde öde kampanyası

Pana Yapı bugün al teslimde öde kampanyası

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park', yeni kampanyası 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla'yla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Pana Yapı Brooklyn City'de ön talep dönemi Mart'ta başlıyor!

Pana Yapı'nın Fikirtepe'de hayata geçirdiği Brooklyn City projesi için ön talep dönemi Mart'ta başlıyor.

Fikirtepe’de 13 yapı adasının temeli bugün atılıyor!

Başbakan Yıldırım, bugün Fikirtepe’de 13 adet yapı adasında temel atma, 2 yapı adasında ise yıkım işlemini başlatacak. İleri teknoloji ürünü çipli betonun kullanılacağı projelerle 9 bin 189 konut, 571 işyeri, 509 ofis hayata geçecek.

Yapılandırma ödemeleri için son gün bugün!

Yapılandırılan tutarların peşin ödeme süresi ile taksitli ödemeyi tercih edenler için ilk taksit ödeme süresi bugün mesai bitiminde sona eriyor..

Yapılandırılan vergi ödemelerinde bugün son!

Emlak ve çevre temizlik vergisi dahil 6736 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresi bugün sona eriyor.

Vergi borcu yapılandırmada son gün bugün!

6736 sayılı kanun kapsamında vergi borçlarına yapılandırma işlemi bugün sona eriyor. Yapılandırmada kapsamında verginin anaparası ödenecek, gecikme zamları alınmayacak.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

TOKİ Malatya Pütürge 264 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Malatya İli Pütürge İlçesi Ağalar Mahallesi 264 konut, 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezi ve Pazarcık Mahallesi 41 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Keçiören Metrosu'nun test sürüşü bugün yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, yapımı 12 yıl süren Keçiören Metrosu'nda bugün test sürüşü gerçekleştirecek ve incelemelerde bulunacak.

İstanbul'da tarihi yapıların restorasyon ihalesi bugün!

İstanbul geneli tarihi yapıların bakım, onarım ve restorasyonu 1. kısım inşaatı ihalesi bugün saat: 11.00'de yapılacak.

39.Yapı Fuarı bugün başlıyor!

39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul bugün kapılarını açıyor. 14 Mayıs’ta sona erecek fuarı 111 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

TOKİ Kırıkkale Balışeyh 128 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi, Balışeyh Mahallesi 128 konut (+2 kapısı dairesi) ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Adana Ceyhan 499 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Adana İli Ceyhan İlçesi 499 adet konut ve 1 adet ticaret bina inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Araklı 216 işyeri ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon İli, Araklı İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 216 adet işyeri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Pana Yapı bugün al teslimde öde kampanyası Haberi

Pana Yapı bugün al teslimde öde kampanyası

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park', yeni kampanyası 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla'yla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Brooklyn Park'tan ev almak isteyenler, kullandıkları kredinin geri ödemesine evlerini teslim aldıktan sonra başlayacak. 2016 sonunda teslim edilecek olan projede daire fiyatları 491 bin 832 TL den başlıyor. 


Yeni Fikirtepe'ııin sembol projesi Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına yeni kampanyasıyla çıkıyor. 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla' kampanyası çerçevesinde ev sahibi olmak isteyenler, kullandıkları kredinin geri ödemesini evlerini teslim aldıktan sonra başlatacak. 


Böylece kirada oturan bir aile, yeni evini teslim alıncaya kadar ödeme yapmayacak. Evine taşındıktan sonra taksit ödemelerine başlayacak olan aileler, bu kampanya ile kolayca ev sahibi olma imkanına kavuşacak. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlan...