18 / 05 / 2024

Pana Yapı dönüşüm projeleri

Pana Yapı dönüşüm projeleri

DÜNYANIN en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape'i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, fuardan tüm Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Pana Yapı, Cityscape'te kentsel dönüşümü anlattı!

Cityscape’i geride bırakan gayrimenkul sektörü, verimi işbirlikleriyle döndü. Fuarı değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk, Brooklyn Park ve Brooklyn Life projeleriyle katıldıkları fuarda yatırımcıya kentsel dönüşümü anlattıklarını söyledi.

Pana Yapı Cityscape'de kentsel dönüşümü anlattı!

Cityscape’i geride bırakan konut sektörü, verimi işbirlikleriyle döndü. Fuarı değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Brooklyn Park ve Brooklyn Life projeleriyle katıldıkları fuarda yatırımcıya kentsel dönüşümü anlattıklarını söyledi.

Boş alanlarda yapılan çalışmalar dönüşüm değildir!

Muhittin Selvitopu, kentsel dönüşümün boş alanlarda yapılacak planlarla olmayacağını da vurgulayarak, “Boş alanlarda kentsel dönüşüm planlaması yapmak kolaydır. Boş alanı planlayıp imara açarsınız olur biter. Ancak bunun adı dönüşüm olmaz.” dedi.

Akademi Kentsel Dönüşüm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Kentsel Dönüşüm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Alp tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Arnavutköy'de 1 Haziran'da kuruldu.

Mamak kentsel dönüşüm projesiyle bin 56 konutun yapımı tamamlandı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 1056 konutun kura çekimini yaptı.

Sur Yapı kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşmaya başladı!

İstanbul'da yine üç bölgede dönüşüm yapmak için Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, kentsel dönüşümde her bölge için farklı modeller gerektiğini konuşmasında yeniden belirtti.

Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün Antalya'da yapıldı!

Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi Antalya'da Türkiye'de kentsel dönüşüm ve modern şehir anlayışının masaya yatırılacağı "Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nin ikincisi bugün Antalya'da yapılıyor.

Kentsel dönüşüm çarpık yapıları yeniden inşa etmektir!

Karabağlar Belediyesi hizmet binası töreninde konuşan Aziz Kocaoğlu, imarlı arsa üzerine konut yapıp satma işinin kentsel dönüşüm olmadığına dikkat çekerek, "Kentsel dönüşüm, çarpık yapıların olduğu yerleri yeniden inşa etmektir." dedi.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Bursa Osmangazi'deki Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinin 1'inci etap 1'inci kısım ihalesi yapıldı. İhale için 9 firma dosya alırken, 3 firma teklif sundu.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ikamet tespiti nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm kira yardımlarına yapılacak başvurular 2015 yılı Kira Yardımı Uygulamaları Kılavuzuna göre değerlendiriliyor. Buna göre yardım için ikamet şartı aranıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ikamet tespiti nasıl yapılır?

Yüksekoba İnşaat kentsel dönüşüm odaklı yapılar inşa ediyor!

Yüksekoba İnşaat, yaşam standartlan yüksek, kaliteli, sosyal yaşam alanlanyla donatılan birbirinden özgün projelere imza atarken, kentsel dönüşüm ve depremsellik risk sorunu çözümüne de öncülük yapıyor.

Bios Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bios Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Katar, Selman Şalış, Emine Kara tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Emek Yapı bir çok semtte dönüşüm projeleri gerçekleşecek!

Resmi taahhüt projeleri ile adım attığı sektörde, 3 de 2 yasası ile birlikte dönüşüm projelerine başlayan Emek Yapı, Kadıköy, Maltepe, Kartal, Çengelköy başta olmak üzere birçok semt de dönüşüm projeleri gerçekleştirecek.

Pana Yapı dönüşüm projeleri Haberi

Pana Yapı dönüşüm projeleri

Pana Yapı, Dubai'deki fuarda kentsel dönüşüm projelerini yabancı katılımcılara anlattı. 


DÜNYANIN en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape'i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, fuardan tüm Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.Türkiye'nin bu yıl çok yoğun katılımla 61 firmayla temsil edildiğini ve önemli işbirliği görüşmelerinin yapıldığını ifade eden Ufuk, "Pana Yapı olarak fuara kentsel dönüşüm projesi olan 'Brooklyn Park1 ve 'Brooklyn Life' projelerimizle katıldık. Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm sürecini fuara taşımış olduk. Yatırımcılara süreci tanıtarak bilgiler verdik. 


MEYVELERİNİ VERECEK 

Kentsel dönüşüm sürecinin önemini vurguladık, Bakanlığın yatırımcılara ve dönüşüme verdiği desteği anlattık. Özellikle Arap yatırımcıların ciddi ilgisiyle karşılaştık. Kısa zaman içinde bu fuarın meyvelerini alacağımızı tahmin ediyorum"...