20 / 05 / 2024

Pana Yapı Selimoğlu Group Brooklyn Park lansmanı nerede

Pana Yapı Selimoğlu Group Brooklyn Park lansmanı nerede

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Brooklyn Park projesi, 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek lansman toplantısı ile basının karşısına çıkıyor.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Pana Yapı mağdurlarının dava süreci başladı!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da olduğu 13 kişinin yargılaması başladı...

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Pana Yapı mağdurlarından çadırlı eylem!

Kira yardımı alamayan ve evsiz kaldıklarını iddia eden Fikirtepeliler, proje sahibi Pana Yapı’yı protesto etmek için çadırlı eylem yaptı. Vatandaşlar, genel seçimlerden önce vaat edilen sözlerin tutulmadığını öne sürdü.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Pana Yapı küçülüyor!

Raci Şaşmaz’a ait olan Pana Yapı Fikirtepe’de 2 yıl boyunca 1000 aileyi evsiz bıraktı, projelerde inşaatlar durdu. Şimdi de ‘stres’ var deyip inşaatta küçülüyor.

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Pana Yapı Selimoğlu Group Brooklyn Park lansmanı nerede Haberi

Pana Yapı Selimoğlu Group Brooklyn Park lansmanı nerede


Selimoğlu Group ve Pana Yapı Ortaklığı’yla, Fikirtepe'de 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilen “Brooklyn Park” görücüye çıkıyor.


“Yeni Fikirtepe”de sembol niteliğinde konumlanan Brooklyn Park’ın Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek lansmanın programı şöyle;


Tarih: 14 Mayıs 2014 Çarşamba

Yer: Çırağan Sarayı – Mabeyn Salonu


Program: 


09:30 Kahvaltı

10:00 Basın Toplantısı

10:30 Soru -...