05 / 05 / 2024

panama Farallön

panama Farallön

Bir zamanlar Panama 'nın eski diktatörü Manuel Antonio Noriega'nın bir villaya sahip olduğu sessiz kıyı kasabası Farallön'da halk, ev sahibi olmak isteyen yabancıların akınına hazırlanıyor.

Kanal İstanbul'da flaş gelişme! Panama ile teknik ve idari işbirliğine gidilecek! 

Kanal İstanbul için Panama ile teknik ve idari işbirliğine gidilmesini de öngören Türkiye ile Panama Arasında Denizcilik Anlaşmasının Onaylanmasını Uygun Bulduğuna Dair Kanun Teklifi kabul edildi. İşte o teklifle ilgili tüm ayrıntılar...

Kanal İstanbul için Panama anlaşması!

Recep Tayyip Erdoğan'ın "çılgın proje"si olan Kanal İstanbul projesinde detaylar ortaya çıkıyor. Proje için Panama Kanalı'nı genişletme projesini yürüten ekip destek verecek.

Panama Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panama Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Hilal Ayaştı imzasıyla kuruldu.

Karmod Prefabrik'ten Panama'ya çelik ev ihracatı!

Karmod Prefabrik'in açıklamasına göre, iki farklı çelik ev modelinden oluşan binalar Panama'nın Penonome ve Arraijan kentlerinde kurulumu yapılarak teslim edildi. İlk etapta 3 adet tek katlı ve bir adet çift katlı evin kurulumu gerçekleştirildi.

Panama'dan Kanal İstanbul’a teknik destek!

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bu sabah Panama’ya hareket eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Panama Kanalı'nın Genişletilmesi Projesi’nin açılışı dolayısıyla yarın yapılacak törene katılacak.

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.

Panama İnşaat Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panama İnşaat Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Sezgin tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Ali Ruhi Sokak'ta kuruldu.

Panama'da 6.6'lık deprem!

Panama açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, depremin Punta de Burica'nın 20 kilometre açığında deniz tabanının yaklaşık 20 kilometre derinliğinde meydana geldiğini duyurdu.

Panama'da deprem meydana geldi!

Panama'da deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, depremin Punta de Burica' nın 20 kilometre açığında deniz tabanının yaklaşık 20 kilometre derinliğinde meydana geldiğini duyurdu.

Alfemo Panama'da hızla büyüyor!

Alfemo Panama'da hızla büyüyor. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’da yer alan 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı!

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo Mobilya, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.

Alfemo Panama'da mağaza açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, yurtdışındaki hızlı büyümesini Panama’da hizmete açtığı mağaza ile sürdürüyor. Panama Colon Free Zone’da açılan konsept Alfemo Mağazası, 2 katlı ve 1310 m2’lik bir alana sahip...

Panama'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Panama'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırma Merkezinden yapılan açıklamada, yerel saatle 01.35’te meydana gelen depremin merkez üssünün Panama’nın David kentinin 130 kilometre güneyi olduğu bildirildi.

panama Farallön Haberi

panama Farallön


Bir zamanlar Panama'nın eski diktatörü Manuel Antonio Noriega'nın bir villaya sahip olduğu sessiz kıyı kasabası Farallön'da halk, ev sahibi olmak isteyen yabancıların akınına hazırlanıyor. 


Komşu Rio Hato'daki eski ABD askeri hava üssü yakınlarda ABD ve Kanada'dan direk uçuşlara müsait uluslararası havaalanı olarak tekrar açılacak. Artan uçuşların da bölgede tatil merkezleri için bir inşaat dalgasına yol açması bekleniyor. Panama'da nadir olan beyaz kumlu plajlarıyla ünlü Farallön ise bu açıdan avantajlı. 

Farallön'u ilk defa 1992'de ziyaret etmiş olan Arjantinli Gordon Pineo, "Projelerin artacağından şüphe yok" diyor. 

Pineo ve Antonio Enriquez, 2009'da Farallön'da 1970'ten beri Enrıquez' ailesine ait olan bir arazide pansiyon açtı. Pineo, "Onları yenemiyorsan onlara katıl" diyor. 


Farallön ile doğudaki turizm merkezi Coronado'ya kadar olan 32 kilometrelik kıyı şeridi, Venezüella, Kolombiya ve Kuzey Amerika'dan...