03 / 05 / 2024

panaroma home ne zaman teslim

panaroma home ne zaman teslim

Sarıyer Panaroma Home nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Sarıyer Panaroma Home projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon ve de çatı dubleksi şeklinde tasarlandı

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

Folkart Liva Home ne zaman teslim?

169 konut ve 24 işyerinden meydana gelen Folkart Liva Home projesi Uzundere'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.Peki Folkart Liva Home ne zaman teslim?

Uzundere Liva Home ev fiyatları ne kadar?

Liva Home projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Uzundere Liva Home projesinde 169 daire ve 24 adet iş yeri bulunuyor. Peki Uzundere Liva Home ev fiyatları ne kadar?

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Selami-Didem Şahin çifti evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

32 yıllık evliliklerini mutlu şekilde sürdüren, Selami-Didem Şahin evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Beşiktaş'ta oturan çift, apartmanları kentsel dönüşüme girince 4. Levent'e taşındı.

Home Aves Güneşli'de son daireler!

291 konutluk Home Aves Güneşli Kavi Yapı tarafından inşa ediliyor. Home Aves Güneşli'de son daireler için satışlar sürüyor.

Güneşli Home Aves ödeme planı!

20 dairenin satışlarının devam ettiği Güneşli Home Aves ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor.

Home Aves Güneşli fiyatları 2016!

Toplam 191 konuttan oluşan Home Aves Güneşli projesinde 20 adet daire kaldı. Projede 1+1 ve 2+1 dairelerin satışları devam ediyor. İşte Home Aves Güneşli fiyatları 2016...

Şevval Sam, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Şevval Sam, Cihangir'deki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Sam'ın evinde renkli ve bohem tarzı ilgi çekiyor.

Elif Dürüst evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Altın Cadde Mağazaları'nın ve AltınCadde.com'un ortağı 'Aralık Derneği' kurucularından Elif Dürüst, Kandilli sırtlarındaki villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı.

İdeal Home inşaat sektörüne giriyor!

Mobilya alanındaki ürün gamını İnegöl'de imal edip, satışını Suudi Arabistan'daki mağazalarında gerçekleştiren İdeal Home Satış ve Pazarlama Müdürü Haitham El-Nagar, mobilya sektörünün yanı sıra inşaat sektörüne girme hedeflerinin de bulunduğunu belirtti.

Güneşli Home Aves’te son 2 stüdyo daire 162.000 TL'ye!

İstanbul’un ulaşım olarak en önemli bölgelerinden biri olan Güneşli’deki HOME AVES projesinde yaşam başladı.Sosyal tesislerinin de hizmete açıldığı projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Sample Home ne zaman teslim?

Toplam 1.200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Sample Home ne zaman teslim?

panaroma home ne zaman teslim Haberi

panaroma home ne zaman teslim

Panaroma Home projesi, Sarıyer'de Avrupa Yakası içinde inşa ediliyor. Sarıyer Panaroma Home nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Sarıyer Panaroma Home satılık daire seçenekleri 1+0, 1+1, ve çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Projede toplam 154 konut yer alıyor. 


Sarıyer Panaroma Home satış fiyatları 140 bin dolardan başlıyor. Sarıyer Panaroma Home ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 peşinat sonrasında banka kredisi uygulanıyor. 


Sarıyer Panaroma Home teslimleri 2014 senesinde yapılacak. Sarıyer Panaroma Home projesinde fitness merkezi, oyun alanları,  buhar odası, yüzme havuzu ve spor alanları bulunuyor. 


Sarıyer Panaroma Home nerede?

Sarıyer Panaroma Home nerede sorusunun yanıtı şu şekilde;İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. Seba Center İş Merkezi No: 45/1 Sarıyer - İstanbul


Sarıyer Panaroma Home iletişim

Telefon:0212 323 01 02

Web Adresi: