28 / 04 / 2024

Panaroma Life ödemeleri

Panaroma Life ödemeleri

Kılıçoğlu Group 'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer 'de inşa edilen Panaroma Life 'ın yüzde 70'inin satısı gerçekleştirilirken, dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Panaroma Life, 7 ayda yüzde 40 prim yaptı!

İnşaat sektöründe Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve de Mermerler Plaza gibi projeleri ile fark yaratan Kılıçoğlu Group, son olarak Panorama Life projesi ile başarısını perçinledi.

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!

İzmir Bornova'da konumlandırılan Folkart Lİfe projesinde fiyatlar 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. İşte Bornova Folkart Lİfe Evleri ödemeleri...

Panaroma Life'ta fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta temmuz ayında yaşam başladı. Projede tamamen mobilyalı olarak teslim edilen dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Panaroma Life yüzde 80 prim yaptı!

Kılıçoğlu Group’un dayalı döşeli olarak satışa sunduğu Panaroma Life projesinde Temmuz ayında yaşam başladı. Proje satışa çıktığı günden bu yana yüzde 80 prim yaptı.

Güneşli Corner Life ödemeleri!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzasıyla yükselen proje toplam 211 adet daireden oluşuyor. Güneşli Corner Life ödemeleri kapsamında fiyatlar 237 bin 500 TL'den başlıyor.

Panaroma Life Sarıyer'de yasam başladı!

Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de insa edilen Panaroma Life'ta temmuz ayında yasam başladı.Kılıcoglu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, projede konutların yüzde 90'ının satıldığını söyledi.

Panaroma Life'ın yüzde 90'ının satışı tamam!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Life'ta yaşam başladı. Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, Life'ın yüzde 90'ının satışı tamamlandığını söyledi.

Sarıyer Panaroma Life'da yaşam başladı!

Türkiye’nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life’ta Temmuz ayında yaşam başladı.

Bornova İzmir Folkart Life ödemeleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İzmir'in Bornova ilçesinde yükseliyor. Bornova İzmir Folkart Life ödemeleri kapsamında daireler 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile yapılabiliyor. İzmir Bornova'da inşa edilen projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Sinpaş İncek Life ödemeleri!

Sinpaş İncek Life projesinde erken rezervasyon fırsatı 28 Şubat 2015 tarihinde sona eriyor. Projede daire fiyatları 297 bin 960 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Sinpaş İncek Life ödemeleri...

Panaroma Life'ta daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group 'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer 'de inşa edilen Panaroma Life 'ın yüzde 70 'inin satışı gerçekleştirilirken, 4 ay sonra teslimler başlıyor.

Sarıyer Panorama Life Evleri'nde 280 bin TL'ye ev!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta teslimlerin dört ay sonra yapılması planlanıyor. Projede dairelerin başlangıç fiyatı 280 bin TL olarak belirlendi..

Panaroma Life’ta fiyatlar 280 bin liradan başlıyor!

3. köprü ve E7 çevre yoluna yakınlığı nedeniyle yüksek prim potansiyeline sahip projenin yüzde 70’inin satışı gerçekleştirilirken, konutların dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Panaroma Life ödemeleri Haberi

Panaroma Life ödemeleri

Kılıçoğlu Group'un 'Bavulunu Kap Gel' sloganı ile sektörde fark yaratan Panorama Lide projesinde sona yaklaşıldı. Şu ana kadar yüzde 70'inin satışı gerçekleştirilen Panorama Life, yüzde 40 prim yaparken, bittiğinde yüzde 80 prim yapması öngörülüyor. 50 milyon TL yatırım yapılan Panorama Life, toplam6 blokta 304 konuy, 24 mağazadan oluşuyor. Projede daire fiyatları ise 280 bin TL'den başlıyor.


Kılıcoğlu Group Başkanı Talat Kılıç "Kartal'da Hukukçular Towers, Kuris Kule ve Kozyatağı'nda Mermerler Plaza gibi yenilikçi ve farklı projeler geliştirdik. 

Tüketicilerin beklentilerini iyi analiz ederek projelerimizde konsept belirliyoruz. Dayalı-dösell konsept sektörümüzde cok ilgi çekti"...