30 / 04 / 2024

Panaroma Suites projesi

Panaroma Suites projesi

KLK YAPI, tarafından İstanbul Sarıyer’de inşa edilen ‘Panaroma Suites by KLK’ ilk kez 18-21 Şubat’ta Adana İnşaat Fuarı’nda tanıtılacak. Fuarda ‘Panaroma Suites’, lansmandan da önce ilk kez görücüye çıkacak.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Frame Suites yeni sahiplerini bekliyor!

VITHOME İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Frame Suites projesi yeni ev sahiplerini bekliyor. Frame Suites Bodrum, düzenlediği “Bodrum in Frame” buluşmasında değerli isimleri ağırladı.

Seba Suites metrekare fiyatları!

Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde yükselen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla tanıtılıyor...

Seba Suites Cendere Konut Projesi!

Seba Suites Cendere Konut Projesi kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Proje iki blok şeklinde yükseliyor.

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Seba Suites Kağıthane teslim tarihi!

Kağıthane'de hayata geçirilen Seba Suites projesi Seba İnşaat imzası taşıyor. Seba Suites Kağıthane teslim tarihi ne zaman?

Seba Suites Cendere satış ofisi!

Seba Suites projesi Kağıthane'de konut ve ticari alanlardan oluşan iki blok olarak hayata geçirildi. Haberimizde yer alan Seba Suites Cendere satış ofisi iletişim bilgilerinden yararlanarak detaylı bilgi edinebilirsiniz...

Kağıthane Seba Suites fiyatlar!

Kağıthane Seba Suites fiyatlar kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Seba Suites projesi Seba İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Seba Suites fiyatlar!

Seba Suites fiyatlar bilgisi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Seba Suites projesi 144 konut ve 23 ticari birimden oluşuyor...

Seba Suites Konutları iletişim!

Seba Suites projesi Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. İki blok olarak planlanan Seba Suites projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Cendere Seba Suites satılık daire!

2 blok şeklinde yükselen Cendere Seba Suites projesi Seba İnşaat imzası taşıyor. Proje  144 konut ve 23 ticari üniteden oluşuyor.

Panaroma Suites projesi Haberi

Panaroma Suites projesi

Türkiye’nin en köklü inşaat firmalarından Kulak İnşaat’ın iştiraki olarak faaliyet gösteren KLK YAPI’nın İstanbul’un en değerli ilçelerinden Sarıyer’de inşa ettiği ‘Panaroma Suites by KLK’ projesi lansmandan önce ilk kez Adana’da tanıtılacak. 10. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı-Adana İnşaat 2016’da ilk kez görücüye çıkacak olan ‘Panaroma Suites’, yerli ve yabancı sektör profesyonelleriyle buluşacak.


Çevreci yaklaşımıyla ön plana çıkan ‘Panaroma Suites’, 174 konut ve 4 ticari alandan oluşuyor. Bulunduğu lokasyon itibariyle orman ve denize yakınlığıyla dikkat çekiyor. Sosyal tesis, açık-kapalı havuz ve spor alanlarının da yer aldığı projede yeni bir evle yepyeni bir yaşama başlamak isteyenler kadar, yatırımcılar için de lokasyonu ve özellikleriyle oldukça cazip bir proje olma özelliği taşıyan Panaroma Suites’in 2017 Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Adana...