04 / 05 / 2024

Panasonıc ile viko ortaklığı

Panasonıc ile viko ortaklığı

Dünya teknoloji devi PANASONIC ile anahtar ve priz sektörünün lider markası VİKO, PANASONIC’in çoğunluk hissedarı olduğu, iki köklü markanın güç ve tecrübelerinin birleştirecekleri büyük ve önemli bir ortaklık için ilk adımı attı...

T.C. ile emekli promosyon sorgulama 2024! Emekliler şimdi kontrol edin: Emekliye en çok promosyon veren bankalar!

Milyonlarca emekli, banka promosyonları ile ilgili son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki T.C. ile emekli promosyon sorgulama nasıl yapılır? İşte emekliye en çok promosyon veren bankalar 2024...

Gayrimenkul sektöründe kurallar değişti: 'Feragat Çağı' başlıyor!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2024 Gayrimenkul Trendleri” raporunda 2024 yılı gayrimenkul sektörü için yeni bir dönemin başlangıcı ile ilgili mesaj verildi. 

Araç almak isteyenler dikkat! Büyük oyun deşifre oldu! Mağdurlar arasında hakimler ve savcılar da var!

Geçen sene Sinop’ta bir araç alım satım şirketi kuran H.C ile A.C pek çok kişiye araç sattı. H.C ile A.C, bölgede tanınan isimlerle fotoğraflar çekerek halkın güvenini kazandı. Fakat araç almak isteyen 87 kişi ne araçlarını alabildi ne de verdikleri paraları kurtarabildi.

Rowenta Compact Power Cyclonic Hepa Elektrikli Süpürge'de şaşırtan fiyat! 

Çekiş gücü ile dikkatleri üzerine çeken Rowenta RO3723 Compact Power Cyclonic Hepa Elektrikli Süpürge fiyatı son dönemde oldukça dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç TL, en uygun nerede? 31 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli, bütçe dostu ve dayanıklı Fantom Carbon CC4000 Cyclone torbasız süpürge, Hi-Tech cyclone toz haznesi ve yüksek emiş gücü ile öne çıkıyor. Peki, Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç watt? İşte detaylar...

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Rowenta RO3723 Compact Power Cyclonic 3AAA 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kaç TL! Özellikleri neler?

Rowenta Hepa Filtreli Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek emiş ve motor gücü ile hepa filtresi  sayesinde zeminlerdeki ve havadaki tozları içine çeker. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Yüksek performans ve motor gücü ile BMW 8 bayilerde! İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 8 Serisi'nin en büyük özelliklerinden biri yüksek performans sunmasıdır. Aracın tasarımı, motor gücü ve performans özellikleri, BMW markasının yüksek performans ve sürüş keyfi sunma konusundaki uzmanlığını yansıtır.

Carrefour'dan Xiaomi Redmi 12C'ye çılgın indirim! Bu fiyatı piyasada bir daha bulamazsınız

Carrefour'un Fiyat performans sınıfında indirim yaptığı ''Xiaomi Redmi 12C'' Carrefoursa Kart'a özel yüzde 34 avantajla kullanıcı ile buluşuyor. Amiral gemisi telefonlarla boy ölçüşen telefon bir çok kullanıcı tarafında beğeni alıyor. Peki Xiaomi Redmi 12C 13 Nisan 2023 fiyatı nedir?

Hepsi Burada Mart'ı kampanya ile bitiriyor! Yüksek batarya gücü ile Oppo A55'te büyük indirim! 

Teknoloji marketler 2023'te adeta indirim yarışına girdiler. Hepsi burada kendi Web sitesinden yapılan ''Oppo A55'' alışverişinde avantajlar sunuyor. Fiyat performans ürünlerine rağbet gösteren vatandaşlar için kaçırılmayacak fırsatı değerlendirin.

Tefal FV9848 Ultimate Pure Kireç Avcısı Buharlı Ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal FV9848 Ultimate Pure Kireç Avcısı Buharlı Ütü, kaygan tabanı, kireç sistemi ve  şok buhar gücü ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor.

En çok tercih edilen bulaşık makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

4 programı ve 14 kişilik kapasitesi olan Arçelik 6144 en çok tercih edilen bulaşık makinesi. Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi ile cam ve porselenler daima parlak kalır. Ekstra sıcak durulama ve buhar gücü ile gerçek hijyen sağlanır. Peki, Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi en uygun nerede? 

Panasonıc ile viko ortaklığı Haberi

Panasonıc ile viko ortaklığı

İmzalanan anlaşmada yer alan bazı şartların yerine getirilmesinden sonra yürürlüğe girecek olan bu ortaklık ile her iki kuruluş da sürdürülebilir büyüme stratejilerine paralel olarak yeni rekabet avantajları ve sinerji yaratacak bir güç birliği hedefliyor.


100 yıla dayanan başarılı geçmişi ile dünyanın en itibarlı markaları arasında yer alan teknoloji devi PANASONIC ile VİKO ortaklık anlaşması imzaladı. PANASONIC bu ortaklıkla Türkiye'nin büyüme potansiyeli ve stratejik konumundan yararlanarak Rusya, Ukrayna, Orta Asya, Ortadoğu, Afrika ve Avrupa pazarlarındaki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Sektöründe Türkiye'de lider konumda bulunan ve 70'in üzerinde ülkeye yenilikçi ve kaliteli ürünlerini ihraç ederek bölgesinde lider markalar arasında yer alan VİKO ise PANASONIC ortaklığı ile vizyonuna ulaşma yolunda güçlü bir sinerji oluşturmayı hedefliyor.


"VİKO ile ortaklığımız kârlı ve sürdürülebilir büyüme stratejimize güç katacak"


PANASONIC’in...