12 / 05 / 2024

panavia suites rezidans

panavia suites rezidans

Panavia Suites Rezidans 100 konuttan meydana geliyor, projede metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar olarak belirlendi

Mresco, Sultan's Suites'teki örnek dairelerini tanıttı!

Kuveyt’in en büyük gruplarından biri olan Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını kısa ve uzun dönemli kiralama şeklinde ''Sultan's Suites'' markası altında topladı. 

Kağıthane Seba Suites satılık ev fiyatları!

Seba İnşaat imzası taşıyan Seba Suites Rezidans Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Karaköy bölgelerine yakın konumuyla avantaj sağlıyor..

Prime Suites'ten turizme 55 milyon liralık yatırım!

Babacan Holding, otel konforunda aile rezidansı 'Prime Suites’i hayata geçirdi. Lüks apart daireleri ile rezidans hizmeti veren 'Prime Suites', geniş aileler, yerli ve yabancı misafirler ve iş seyahati amaçlı Türkiye’ye gelen yabancı iş adamlarını ağırlıyor.

Nova Suites Kağıthane'ye yeni bir yaşam getiriyor!

Nova Suites İstanbul’un yükselen değerlerinden Kağıthane ilçesine artı bir değer ve yeni bir yaşam getiriyor. Proje ayrıcalıklı tasarımıyla yalnızca bir rezidans değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Güneşli Prime Suites hizmete girdi!

Babacan Yapı’nın Güneşli’de otel rahatlığında rezidans konforu sunan, 112 suit daireden oluşan projesi “Prime Suites” kısa ve uzun süreli konaklama seçenekleri sunuyor.

N5 Suites'te fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formül hazırladı.Otel ve rezidans konseptinde inşa edilen projede 229 bin liraya satışa sunuluyor.

Balat Suites Rezidans!

2015 yılı Mayıs ayında teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Balat Suites Rezidans, Bursa'da Özdilek’e 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. Proje daire alanları 70 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Ottomare Suites Rezidans'ta 1 milyon 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ottomare Suites Residans projesinde daireler 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutlar 1 milyon 108 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

İstinye Panavia Suites'te metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlıyor!

Metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlayan İstinye Panavia Suites'ten ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi de kullanabiliyor.Projenin daireleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Ottomare Suites Rezidans'ta asıl ödeme 14 ay sonra!

Bakırköy sahil şeridindeki Ottomare Suites Rezidans projesi hem yüzde 10 peşinat ve taksit imkanı sağlıyor hem de asıl ödemeyi 14 ay sonra yapma fırsatı veriyor.

Ottomare Suites Rezidans yüzde 10 peşinat!

Ottomare Suites Rezidans projesi yüzde 10 peşinat ve taksit imkanı sunarak, konut sahibi olma şansı veriyor. Projenin Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Proje toplamda 355 suisten oluşuyor.

Ottomare Suites Rezidans'ta yüzde 10 peşinatla!

Ottomare Suites Zeytinburnu Rezidans'ta teslimler 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Ottomare Suites'te toplam 355 adet Suites yer alıyor. Ottomare Suites Rezidans'ta banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor.

N5 Suites'te oturmadığın dönemde kirala kampanyası!

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından, Esenyurt'ta otel - rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites' te 'Oturmadığın dönemde kirala' yöntemi uygulanacak. Projede daire fiyatları 190 bin liradan başlangıç gösteriyor...

panavia suites rezidans Haberi

panavia suites rezidans

Panavia İstinye Suites Panaroma Group imzasıyla hayata geçiriliyor. 7 bin 500 metrekarelik alan üzerine yayılan Panavia İstinye Suites 'te teslimlerin Aralık 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor.


İstinye Pana Via Suites 'te metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar olarak belirlendi. 1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerinin yer aldığı İstinye Panavia 'da banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.



 Panaroma Group Panavia İstinye Suites 100 konuttan meydana geliyor. 5 bin 500 metrekarenin yeşil alana ayrıldığı proje 5 katlı 5 blok halinde yükseliyor. 


İstinye Pana Via Suites 'te: 1+1 daireler 84 metrekare, 2+1 çatı dubleksi daireler 196 metrekare, 2+1 bahçe dubleksi daireler 159 metrekare, 3+1 çatı dubleksi daireler 347 metrekare olarak tasarlandı.


Mimar Koray Yavuzer tarafından tasarlanan İstinye Panavia Suites Rezidans'ın sosyal imkanları arasında: fitness salonu, squash alanı,...