24 / 05 / 2024

Panayır Kavşağı

Panayır Kavşağı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentteki ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı raylı sistem inşaatının kısa sürede başlayacağını açıkladı. İşte Altepe'nin açıklamaları...

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla sürüyor, projede asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

​Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı’nda sona yaklaşıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatında sona yaklaştı.

Ordu Soya Kavşağı tamamlandı!

Yol ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni sanayi kavşağındaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Bursa Panayır Kavşağı tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

Karaman Sanayi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaman Belediyesi Sanayi Kavşağı'nda çalışmalara başladı.

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Panayır Kavşağı Haberi

Panayır Kavşağı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmaları kapsamında Panayır Kavşağı'nda da kısa zamanda inşaatın başlayacağını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ulaşıma yeni bir çözüm olacak Panayır Kavşağı'nın uygulama noktasında incelemelerde bulundu. 


HIZLI BÜYÜMEDE 4. ŞEHİR


Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşılabilir bir kent olma yolundaki çalışmalarını hızla sürdüğünü anlatan Başkan Recep Altepe, "Bursa, dünyanın en hızlı büyüyen 4. şehri. Bunun en büyük sıkıntısı kent içi ulaşımda yaşanıyor. Her geçen gün ulaşımda yeni bir hamle yapıyoruz. 

Bu adımlardan birini de İstanbul yolu üzerindeki Panayır Kavşağı'nda atıyoruz" diye konuştu.

KAMULAŞTIRMA TAMAM


Ulaşımdaki kör noktaların günden güne çözüldüğünü ifade eden Başkan Recep Altepe, "Panayır bölgesi. Yeşil Şehir ve Doğanevler'in giriş ve çıkışı bu kavşaktan olacak ve...