06 / 05 / 2024

pandeminin dekorasyon çözümlerine etkisi

pandeminin dekorasyon çözümlerine etkisi

Koronavirüs salgını ile birlikte okul ve ofislerin evlere taşınması, yaşam alanlarında dönüşümü kaçınılmaz hale getirdi. Mimari tasarım ve dekorasyon çözümlerinin dijitale taşınması kuşkusuz bu dönüşümün en büyük yardımcısı oldu. 

Svr Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svr Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Sivritepe tarafından kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Doğru tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Zamansız içmekanlar konulu panel Skyland HOM'da büyük ilgi gördü!

Skyland HOM, geçtiğimiz hafta sonu iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dekorasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerden biri, “Zamansız İç Mekanlar” konulu bir panel oldu ve 200'den fazla öğrenci katıldı.

Akn Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akn Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Öksüz tarafından kuruldu.

Akdağ Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağ Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Züleyha Aktaş tarafından kuruldu.

Hem ucuz hem dekoratif! İhtiyacınız olan ayakkabılık 599 Liraya düştü! A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Evinizin ihtiyacı olan tüm mobilya ve dekorasyon ürünleri A101’e geldi. Ayakkabıları bir yere sığdıramayanlar uygun fiyatlarla büyük çözüme ulaşıyor. A101’de ayakkabılık 599 liraya satılıyor. İşte A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Geddo İnşaat Mimari Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Geddo İnşaat Mimari Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Küçlükçekmece'de Ersin ÖZ tarafından kuruldu.

Mia Casa Dekorasyon Mühendislik Ekipmanları Limited Şirketi kuruldu!

Mia Casa Dekorasyon Mühendislik Ekipmanları Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nada Fehmı Mamlouk tarafından kuruldu.

A2d Mimarlık Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A2d Mimarlık Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Akif Kızıltepe tarafından kuruldu.

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

pandeminin dekorasyon çözümlerine etkisi Haberi

pandeminin dekorasyon çözümlerine etkisi

Koornavirüs ile beraber daha sık zaman geçirilen yaşam alanlarındaki ihtiyaçlar da değişti. Dünya Ekonomik Forumu'nun verilerine göre; pandemiden önce yüzde 5’i bile bulmayan evden çalışan sayısı yüzde 50’nin üstüne çıktı. Bu durum, evlerde yeni mimari tasarımları ve dekorasyon çözümlerini acil ihtiyaç haline getirdi. Dekorasyon ve iç mimari alanlarında çözümler sunan markalar da hizmetlerini çeşitlendirerek dijitale taşıdı. Geleneksel mimari çözümlere kıyasla daha hızlı ve erişilebilir fiyatlarla çözümler sunan online mimarlık ve dekorasyon platformları ön plana çıkmaya başladı.

Online platformların dünyada hızla geliştiğini, Türkiye’de ise pandeminin etkisiyle yeni yeni keşfedildiğini dile getiren Flamingiocom Kurucusu Gizem Çetin, konuya ilişkin şunları söyledi:

“Sosyal alanlardan uzak yaşantı, ofislerin eve taşınması gibi etkenlerle evler yaşamın merkezine yerleşti. Bu dönemde online alışverişte gıda harcamalarının yanı sıra dekoratif eşyalar,...