13 / 05 / 2024

Panel Üretimi

Panel Üretimi

Pur Panel Genel Müdürü Barış Yalçın, "Ar-Ge çalışmalarının tamamlanmasıyla yanmaz panel üretimine de başlayacağız” dedi

AGT, İran'da fabrika kuruyor!

Beş kıtada 60 ülkeye ihracat yapan ahşap ürünleri üreticisi AGT, İran’da panel üretimi yapacak bir fabrika kuruyor.

İngiltere’de inşaat üretimi son 4 yılın en düşüğünde!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisinden (ONS) yapılan açıklamaya göre inşaat sektörü üretimi bu yılın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 1,1 gerileme kaydetti.

Avrupa'da inşaat üretimi Temmuz ayında yüzde 1.8 arttı!

Avrupa İstatistik Ofisinin (Eurostat) bugün açıkladığı ilk tahmin verilerine göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi temmuzda bir önceki aya kıyasla yüzde 1,8, AB’de de yüzde 1,1 yükseldi.

Van Çimento`nun üretimi 10 kat arttı!

Van ve çevre illerin çimento ihtiyacını sağlayan Van Çimento, 2010-2013 yılları arasında 110 milyon dolarlık yeni yatırım yaparak Türkiye'nin sayılı fabrikaları arasına girmeyi başardı. Yatırım öncesi yıllık 200 bin ton çimento üretimi yapılan fabrikada şu anda 2 milyon ton kapasiteye ulaşıldı.

Avrupa'da Haziran ayında inşaat üretimi 0,6 arttı!

Avrupa İstatistik Ofisinin bugün açıkladığı ilk tahmini verilerine göre, inşaat üretimi, geçen yılın Haziran ayına kıyasla ise yüzde 0,6 arttı. İşte o haber...

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi değişmedi!

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi haziranda bir önceki aya kıyasla değişmezken, geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 0,6 arttı.

Sağlıklı yapı üretimi sağlanana kadar deprem unutulmayacak!

Marmara depreminin 17’nci yıldönümü nedeniyle yazılı açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Gürkan Erdoğan, oda olarak güvenli ve sağlıklı yapı üretimi sağlanana kadar depremi unutmamaya ve unutturmamaya çaba göstereceklerini söyledi.

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 5 azaldı!

Almanya Federal İstatistik Ofisinin bugün açıkladığı geçici verilere göre, Almanya'da inşaat üretimi yüzde 0,5 geriledi. Ofis, sanayi üretiminin ise geçen yılın Haziran ayına göre ise yüzde 0,5 arttığını belirtti.

Türk yatırımcılardan Filistin'e solar panel fabrikası!

Türkiye- Filistin İş Konseyi organizasyonu gerçekleşti. Organizasyonda Filistin'in yaşadığı enerji problemine çözüm getirmesi planlanan solar panel fabrikası ile ilgili ilk görüşmeler gerçekleştirildi.

Avro Bölgesi’nde inşaat üretimi Nisan ayında geriledi!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin bugün açıkladığı ilk tahmin verilerine göre, 19 üyeli Avro Bölgesi’nde mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi bu yılın nisan ayında mart ayına kıyasla yüzde 0,2, geçen yılın nisan ayına kıyasla da yüzde 0,4 azaldı.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi ilk çeyrekte yüzde 7,2 arttı!

Türkiye İMSAD Mayıs Ayı Sektör Raporu’na göre inşaat malzemesi sanayi üretimi ilk çeyrekte yüzde 7,2 arttı. İnşaat malzemesi sanayi üretimi mart ayında da artmaya devam etti.

Meditarım Tarım Ürünleri Hay.Ve Gıda Mad.Üretimi Restaurant İşl. İnş.Taah.İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Meditarım Tarım Ürünleri Hay.Ve Gıda Mad.Üretimi Restaurant İşl. İnş.Taah.İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu.

Almanya'da Nisan ayında inşaat üretimi yüzde 1,7 geriledi!

Almanya'da sanayi üretimi Nisan ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 0,8 artarak piyasa beklentisinin üzerinde gerçekleşti. Enerji üretimi yüzde 1,1 arttı ve inşaat üretimi ise yüzde 1,7 geriledi.

Panel Üretimi Haberi

Panel Üretimi

Endüstriyel soğuk hava deposu panelleri, kapılan ve bu panellerin birleşiminde kullanılan flashing aksesuarların üretimini yaptıklarım belirten Pur Panel Genel Müdürü Barış Yalçın, ağırlıklı olarak gıda sektörüne yönelik çalıştıklarını söyledi. Üretimini yaptıkları discontinuous panellerinin sebze-meyve depolarında, et ve balık tesislerinde ve büyük işletmeler için üretilen endüstriyel mutfaklarında kullanıldığını aktaran Yalçın, “Ürünlerimizin montajı için gerekli alüminyum askı profillerini ve hijyenik aksesuarlarını da temin ediyoruz. Sektör ihtiyaçlarını ve müşteri taleplerini karşılamak için yatırımlarımız sürüyor. Ar-Ge çalışmalarının tamamlanmasıyla yanmaz panel üretimine de başlayacağız” dedi.


Üretim faaliyetlerine Kasım 2011’de başladıklarını ifade eden Yalçın, üretimlerini Marmara Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde bin 650 metrekare kapalı alana sahip fabrikalarında gerçekleştirdiklerini aktardı. Yalçın, lokasyon olarak İstanbul’a yakın olduğu için bu bölgeyi tercih ettiklerini söyledi. Fabrikalarında 30 kişiyi istihdam ettiklerini ifade...