04 / 05 / 2024

Pangaltı-Dolapdere-Piyalepaşa hattı otel bölgesi oldu

Pangaltı-Dolapdere-Piyalepaşa hattı otel bölgesi oldu

Pangaltı-Dolapdere-Piyalepaşa hattı, eski metruk görüntüsünden sıyrılıp otel bölgesi haline geldi. Otel yolu haline gelen bölge, turistik tesis bölgesi olarak anılan Talimhane'ye rakip olacak.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Şişli ilçesi, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Dolapdere-Piyalepaşa bulvarı ve çevresi nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor!

İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor. "Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla satışlarına devam eden projede konut, rezidans, ofis otel ve alışveirl sokağı yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018!

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı gibi imkanlara yer verilen projede satışlar devam ediyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, otel ve alışveriş sokağı bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 10 bin 500 TL’den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyisi seçildi!

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden aldı. Proje ,4 Aralık’ta düzenlenecek International Property Awards’da da aday gösterildi..

Pangaltı-Dolapdere-Piyalepaşa hattı yatırımda değerlendi!

İstanbul’un yeni turizm aksı olarak gösterilen Pangaltı-Dolapdere-Piyalepaşa hattı, son üç yılda aktifleşen 24 yeni otel projesiyle Taksim Talimhane’ye rakip çıktı.

Pangaltı-Dolapdere-Piyalepaşa hattı otel bölgesi oldu Haberi

Pangaltı-Dolapdere-Piyalepaşa hattı otel bölgesi oldu

Faaliyetteki Crown Plaza'ya, Hilton Garden Inn'den Maroon'a kadar inşaatı süren ve planlanan 5 yıldızlı oteller ile 4 yıldızlı ve apart oteller de eklenince bölgedeki otel sayısı 17'ye ulaşacak. Otel yolu haline gelen bölge, turistik tesis bölgesi olarak anılan Talimhane'ye rakip olacak. 


10 milyon turist rakamını aşan istanbul, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarının da gözdesi haline geldi. 

Kentte arsa stokunun sınırlı olması geçmişte pek rağbet görmeyen yeni yerlerin değerlenmesini sağlıyor. 

Bunlardan biri de son dönemde önemli turizm yatırımlarına evsahipliği yapan Pangaltı-Dolapdere Piyalepaşa hattı. İstanbul'un yeni cazibe alanı olan bu hat otel yatırımlarının merkezi haline geldi. 

Taksim'in otel vahası olarak bilinen Talimhane'ye yürüme mesafesinde konumlanan bölgede halen Ramada Hotel, Crown Plaza, Al Sinno Hotel ve Cumbalı Plaza Hotel faaliyet gösteriyor. Ancak inşaat ve proje aşamasındaki...