18 / 05 / 2024

panora avm açıldı mı

panora avm açıldı mı

Panora AVYM, 1 Haziran’dan itibaren kapılarını açıyor. Yoğun sosyal mesafe tedbirlerinin alındığı yaşam merkezinde doğal havalandırma sistemi kullanılacak...

Panora AVM'nin değeri belli oldu! İşte o rakam...

Panora GYO Ankara Çankaya'da yer alan Panora AVM'nin değerini açıkladı. Peki Panora AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Tuzla'da 168 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Tuzla İçmeler’de yaklaşık 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alan imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni konut alanı ilan edilen askeri alanda; AVM, otel ve konutlar inşa edilecek. 

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı imara açıldı iddiası!

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı ilan edilen binlerce metrekarelik alan imara açıldı. “Orman-kentsel yeşil ve spor alanı” fonksiyonu olan parsellere “konut-ticaret” fonksiyonu verildi. Alana AVM ve rezidans inşa edilmesinin önü açıldı. 

Panora AVM'nin 2020 kira geliri beklenenin altında!

Panora GYO'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 37. (2) maddesi gereği yapılan açıklamada Panora AVM'nin 2020 kira geliri beklenenin altında kaldığı belirtildi.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Kanal İstanbul güzergahındaki Şamlar Köyü imara mı açıldı?

Şamlar Köyü’nün 2 milyon metrekarelik merasının da imara açıldığı öğrenildi. İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, “Meraya lüks konut ve AVM yapılmasının önü açılmış oldu" diye konuştu.

Panora AVM‘nin çalışma saatleri değişti!

Panora GYO, Panora AVM‘nin 17 Haziran 2020 tarihinden itibaren normal çalışma saatleri olan 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı. 

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Panora GYO Panora AVM kiracılarına yüzde 60 kira indirimi yapacak!

Panora Gayrimekul Yatırım Ortaklığı tarafından salgınla mücadele kapsamında Panora AVM kiracılarına yüzde 40 ile yüzde 60'a varan oranlarda ilave iskonto uygulanmasına karar verildi...

Kazakistan'da AVM'ler açıldı!

Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da karantina önlemleri gevşetilirken bugün alışveriş merkezleri hizmete açıldı.

panora avm açıldı mı Haberi

panora avm açıldı mı

Ankara’nın en gözde alışveriş ve yaşam merkezi Panora AVYM, 1 Haziran’dan itibaren kapılarını açıyor. Yoğun sosyal mesafe tedbirlerinin alındığı yaşam merkezinde en çok dikkat çeken konu ise doğal havalandırma sistemi kullanılacak olması.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapıları kapalı olan Panora AVYM, 1 Haziran’da tekrar misafirlerini ağırlayacak. Havalandırma sisteminin kullanılmayacağı yaşam merkezinde, doğal hava akımı ile ziyaretçilere temiz hava sunulacak. Doğal havanın içeri girişini sağlamak üzere açılan 32 büyük pencere ile havalandırılacak AVYM’de, iklimlendirme üniteleri faaliyette olmayacak fakat tavandaki çeşitli noktalarda yer alan 32 pencere ve kapılar açık tutularak alışveriş ve yaşam merkezi içinde doğal hava kullanılacak. Bunun yanı sıra hem çalışanlar hem de misafirler için belirlenen sosyal mesafe kuralları ve hijyen kuralları yoğun bir şekilde uygulanacak. Bakanlıkça belirlenmiş kişi sayısına göre...