05 / 05 / 2024

panora gayrimenkul kar dağıtım tablosu

panora gayrimenkul kar dağıtım tablosu

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada kar dağıtım tablosunu yayınladı. Panora GYO kar dağıtım tablosu haberimizin içindeki ekte yer alıyor

Portekiz Parlamentosu gayrimenkul karşılığı vatandaşlık verme uygulamasını kaldırdı!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gayrimenkul yatırımcılarının en çok ilgilendiği program olan Golden Visa için Portekiz Parlamentosu önemli bir adım attı ve gayrimenkul yatırımlarını program kapsamından kaldırma kararı aldı.

Vahdettin Ertaş kimdir?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Ertaş kimdir? Vahdettin Ertaş, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vahdettin Ertaş'ın biyografisi..

Panora GYO kiralarda indirime gidiyor! Ağustos 2022'den itibaren geçerli olacak!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ağustos 2022 döneminden itibaren geçerli olacak şekilde, bazı kiracıların asgari kiralarına değişen oranlarda iskonto uygulanmasına, bazı kiracılara da iskonto uygulanmamasına karar verdi. 

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Türk vatandaşlığı için asgari gayrimenkul bedeli resmen 400 bin dolara yükseltildi!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidildi. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle 250 bin dolarlık gayrimenkul değeri 400 bin dolara yükseltildi.

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Panora GYO'dan kiracılarına pandemi iskontosu!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı Temmuz ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere, yüzde 29'a varan muhtelif oran ve sözleşmelere pandemi öncesi uygulanan iskontoların devam ettirilmesine karar verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul çıkarılmış sermayesini 150 milyon TL'ye yükseltecek!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 52 milyon 180 bin 855,64 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 150 milyon TL'ye yükseltilmesiyle ilgili ihraç talebine ilişkin olarak hazırlanmış olan taslak izahname için SPK'ya başvuruldu.  

Panora GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Panora GYO 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında teklif edilecek kar dağıtım tablosunu yayınladı.

İhlas Gayrimenkul çıkarılmış sermayesini 1 milyar TL'ye çıkardı!

İhlas Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesinin 1 milyar TL'ye çıkarılması sonucunda elde edilen fonun kullanım yerlerine ilişkin olarak, Denetim Komite tarafından hazırlanan rapor yayınlandı. 

Panora GYO üçüncü taksit temettü ödeme tutarı 9 milyon 570 bin TL!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı üçüncü taksit hak kullanım tarihini 6 Ocak 2021, kayıt tarihini 7 Ocak 2021, ödeme tarihini ise 8 Ocak 2021 olarak belirlendi. Toplamda 9 milyon 570 bin TL dağıtılacak, hisse başına 0,011 TL ödeme yapılacak.

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

panora gayrimenkul kar dağıtım tablosu Haberi

panora gayrimenkul kar dağıtım tablosu


Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Temettü ödemelerin 30 Nisan 2014 tarihine kadar yapılması Genel Kurul onayına sunulacaktır. Detaylar ekli tabloda mevcuttur.


Detaylı bilgi için