19 / 05 / 2024

Panora Gayrimenkul kur uygulaması

Panora Gayrimenkul kur uygulaması

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı için tavan kur uygulamasını yayınladı...

İŞKUR resmen açıkladı! İnşaat sektöründe çalışacak işçi bulunamıyor! İş çok işçi yok...

İŞKUR verilerine göre yılın ilk üç ayında ülke genelindeki işletmelerde toplam 330 bin 325 açık iş tespit edildi ve en fazla açık gayrimenkul sektörü ve inşaat olarak kayıtlara geçti.

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Vahdettin Ertaş kimdir?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Ertaş kimdir? Vahdettin Ertaş, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vahdettin Ertaş'ın biyografisi..

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Çelebi, Ömer Fatuk Çalışkur ve Serkan Heper ortaklığında kuruldu.

Panora GYO kiralarda indirime gidiyor! Ağustos 2022'den itibaren geçerli olacak!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ağustos 2022 döneminden itibaren geçerli olacak şekilde, bazı kiracıların asgari kiralarına değişen oranlarda iskonto uygulanmasına, bazı kiracılara da iskonto uygulanmamasına karar verdi. 

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Gayrimenkulde kur korumalı yatırım dönemi başladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe kur korumalı yatırım dönemi başladı. 

KKTC'de dövizle gayrimenkul kiralamalarında kur sabitlemesine gidiliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu yaptığı açıklamada "Gayrimenkul kiralamalarında dövizle ödenecek kira bedellerinde kur sabitlemesine gidilecek. 3 ay süreyle dolar 10 lira, avro 11 lira ve sterlin 12 lira kuru uygulanacaktır." dedi.

Prime Brokers Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prime Brokers Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kavuk, Ertunga Avcı, Ramazan Toktay, Yasin Kurşuntel tarafından kuruldu.

Panora GYO'dan kiracılarına pandemi iskontosu!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı Temmuz ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere, yüzde 29'a varan muhtelif oran ve sözleşmelere pandemi öncesi uygulanan iskontoların devam ettirilmesine karar verdi.

Panora Gayrimenkul kur uygulaması Haberi

Panora Gayrimenkul kur uygulaması

Panora Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz 19 Aralık 2013 tarihli toplantısında;


Döviz kurlarında meydana gelen hareketliliğin kiracılar üzerinde yaratacağı olumsuz etkileri bertaraf etmek amacıyla; Sözleşme ve tavan kur uygulama koşullarını yerine getiren kiracılarımıza, Aylık Asgari ve Hasılat Kirası bedellerine ilişkin olarak, 2013 yılında uygulanan tavan kur uygulamasının 2014 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında 1 EURO = 2,4000/TL ve 1 USD = 1,7500/TL olarak devam ettirilmesine, Kira ödemelerinin yapılması gerektiği her ayın 1'i ile 5'inci günleri arasında EURO kurunun 2,4000/TL'sı ve USD kurunun 1,7500/TL'sının altına düştüğü günlerde ise o güne ait Merkez Bankası Döviz Satış kurunun esas alınmasına,


Karar verilmiştir.


Kamuoyuna...