26 / 07 / 2024

Panorama 1919 ne zaman bitecek

Panorama 1919 ne zaman bitecek

Eski Yaşar Doğu Spor Salonu'nun bulunduğu yerde yapılan müzede işçiler hummalı bir çalışma ile Kurtuluş Destanımızın anlatıldığı bu müzeyi Samsunlular ile buluşturmak için ter döküyor.

Kartal Yakacık Panorama'da yüzde 10 peşin 84 ay vade fırsatıyla!

Karagülle İnşaat tarafından Kartal'da yükselen Kartal Yakacık Panorama yüzde 10 peşin 84 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kartal Yakacık Panorama projesinde konut fiyatları ne kadar? Kartal Yakacık Panorama'da hangi konut tipleri yer alıyor?

Siltaş Panorama'da yaza özel yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı!

Siltaş Panorama projesinde 30 Ağustos'a kadar geçerli olacak şekilde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Siltaş Panorama'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Panorama Maltepe’de yüzde 1,42 faizle 120 ay vade!

Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1,42 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Mesa Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı! 

Adalar manzarasıyla dikkatleri çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Siltaş Panorama satışa çıktı! İşte 9 haziran 2022 lansmana özel fiyat listesi

Siltaş Yapı imzası taşıyan Siltaş Panorama projesi satışa sunuldu. Peki Siltaş Panorama konut fiyatları ne kadar? İşte Siltaş Panorama hakkında tüm detaylar...

Selenium Panorama'da 6.5 milyon TL'ye satılık konut!

Selenium Panorama'da bulunan konut İstanbul 3. İflas Dairesi tarafından satışa sunuldu. Peki Selenium Panorama'da satışa çıkarılan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatının ne zaman biteceği ve bölgedeki tarihi eserler için Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum'dan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ne övgü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmangazi Belediyesi’nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni ziyaret etti.

Panorama Park Antalya fiyat listesi!

Ulu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panorama Park projesi Antalya'da yükseliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte, Panorama Park Antalya fiyat listesi..

Şile Colorist Panorama fiyat!

Colorist Panorama projesinde lansman öncesinde hem fiyatlarda hem de ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Peki Şile Colorist Panorama fiyatları ne kadar?

Panorama 1326'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından kente kazandırılan dünyanın en büyük ikinci tam panoramik müzesi ‘Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi’nin, kaba inşaatı tamamlandı. Çatı bölümüne yerleştirilen çelik konstrüksiyonlarla birlikte müze tüm ihtişamıyla ortaya çıktı.

Göl Panorama ne zaman teslim?

Toplam 1.431 daire ve 40 ticari birimden oluşan Göl Panorama projesi BeMa İnşaat imzası taşıyor. Peki Göl Panorama ne zaman teslim?

Panorama 1919 ne zaman bitecek Haberi

Panorama 1919 ne zaman bitecek


Samsun Büyükşehir Belediyesi tarihte uzun bir yolculuğa çıkmak ve Samsun'un tarihini hatırlatmak için 19 Mayıs 1919 gününü “Panorama 1919 Müzesi” ile ölümsüzleştiriyor.


Eski Yaşar Doğu Spor Salonu'nun bulunduğu yerde yapılan müzede işçiler hummalı bir çalışma ile Kurtuluş Destanımızın anlatıldığı bu müzeyi Samsunlular ile buluşturmak için ter döküyor.


ONLAR DA PANORAMA 1919'UN İŞÇİ EMEKTARLARI

Spor salonunun şimdi içinde ve dışında hummalı bir çalışma hakim. Her kırılan taş, dikilen her demir işçiler için bir anlam, bir önem taşıyor. Çünkü emekleri sonrasında ortaya çıkacak müzenin İstiklal Mücadelesini anlatacak olması çalışan işçileri de heyecanlandırıyor.


KARADENİZ'İN İLK VE TEK PANORAMA MÜZESİ

Karadeniz'in ilk ve tek panorama müzesi olacak Panorama 1919 Müzesi ile ilgili olarak bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Panoramik, yani sizi sağınızdan, solunuzdan, üstünüzden...