29 / 04 / 2024

Panorama DB İnşaat adres

Panorama DB İnşaat adres

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dural Çırak tarafından kuruldu. 

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Beşe tarafından kuruldu.

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Naseemullah Abdulkayum tarafından kuruldu.

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yıldırım tarafından kuruldu.

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon 392 bin 98 TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak, Saffet Albayrak ve Kenan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dural Çırak tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak ve Süleyman Bayram ortaklığında kuruldu. 

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü!

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı proje 77 villadan meydana geliyor. 

Pearl İnşaat İstanbul Panorama Evleri teslim tarihi!

"İstanbul'a birde bu Panorama'dan bakın" sloganıyla basına tanıtılan İstanbul Panorama Evleri fiyat listesi 340 bin TL'den başlıyor. İşte Pearl İnşaat İstanbul Panorama Evleri teslim tarihi...

Hisar Panorama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar Panorama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 858 bin 232 TL sermaye ile bugün Sidar Tekin tarafından kuruldu.

Panorama DB İnşaat adres Haberi

Panorama DB İnşaat adres

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dural Çırak tarafından kuruldu. 

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Her türlü inşaat ve taahhüt işleri, konut,iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arsalar ve araziler almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Arsa ve araziler üzerinde parselasyonlar yapmak. B- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, okul inşaatı yapmak. C-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından,...