29 / 04 / 2024

Panorama Evleri satışları

Panorama Evleri satışları

Ulu İnşaat'ın Antalya ili, Kepez'de 2 etaptan oluşan yeni projesi olan Panorama Evleri'nde lansman dönemi fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede 2+1'ler 380 TL'den başlıyor.

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı!

Suryapı tarafından hayata geçirilen Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı. Peki Suryapı Topkapı Evleri fiyatı ne kadar? Suryapı Topkapı Evleri kaç liradan satılıyor? İşte Suryapı Topkapı Evleri fiyat listesi.

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Göktürk Panorama Evleri Sitesi'nde 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan Panorama Evleri Sitesi'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi!

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada yükselen projede 498 daire ve 19 bağımsız ticari ünite mevcut.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

İstanbul Panorama Evleri kampanya 2018!

498 daire ile 19 ticari birimden meydana gelen İstanbul Panorama Evleri'nde satışlar devam ediyor. İşte İstanbul Panorama Evleri kampanya 2018 bilgileri..

İstanbul Panorama Evleri Bağcılar daire fiyatları!

İstanbul Panorama Evleri Bağcılar daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Pearl İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Bağcılar İstanbul Panorama Evleri fiyat listesi!

Peşin alımlarda yüzde 8 indirim sağlanan İstanbul Panorama Evleri "İstanbul'a birde bu Panorama'dan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor.  İşte Bağcılar İstanbul Panorama Evleri fiyat listesi...

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Panorama Evleri satışları Haberi

Panorama Evleri satışları

Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Antalya İl'i Kepeze'de yükseliyor. 


Toplamda 14 dönüm arsa alanında inşa edilen projenin 10 dönümü yeşil alan için ayrıldı. 10 blok şeklinde tasarlanan proje 2 etaptan oluşuyor.


İlk etabında 152 adet dairenin bulunacağı projenin 2. etabında ise 159 daire yer alacak. 7 kat şeklinde yükselen projede her katta 2 daire mevcut.


Sosyal seçenekleri arasında yüzme havuz, fitness, peyzaj alanları, çocuk oyun alanıi açık ve kapalı otopark, çok amaçlı spor alanı, jeneratör, 7/24 Güvenlik, kamelya gibi donatıları bulunuyor.


Antalya Panorama Evleri lokasyona göre Yeni bölge hastanesine 1.5 kilometre, otogara 2 kilometre, Konyaaltı plajlarına 7  kilometre, şehir merkezi ve yat limanına 6 kilometre, Akdeniz Üniversitesine 5 kilometre,...