27 / 04 / 2024

Panorama Green Bursa fiyat

Panorama Green Bursa fiyat

Aykanlar Panorama Green Bursa’ nın yeni yerleşim merkezi Özlüce’ de yükseliyor. Aykanlar Panorama Green Bursa’ da yaşam başlıyor. Aykanlar Panorama Green Bursa’da fiyatlar 255 bin liradan başlıyor...

Bursa Panorama 1326 Fetih Müzesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmangazi Panorama 1326 Fetih Müzesi'nin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Talha Uğurluel'den Panorama 1326'ya övgü!

Ünlü Sanat Tarihçisi Talha Uğurluel, Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni inceledi.

Panorama 1326 müzesi Yılmaz Vural’ın başını döndürdü!

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde adeta büyülendi.

Panorama 1326 Müzesi'nin açılışına günler kaldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin açılışına günler kaldı.

Panorama 1326 Fetih Müzesi görenleri büyülüyor!

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezen Uluslararası Panorama Konseyi Başkanı Seth Thompson ve konsey üyeleri müzenin dünyada en üst seviyedeki panoramik müze olduğunu belirtti.

Murat Kurum'dan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ne övgü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmangazi Belediyesi’nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni ziyaret etti.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi önümüzdeki günlerde açılıyor.

Panorama 1326 Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin Bursa’nın yüz akı bir proje olduğunu belirterek, “Bursa, çok güzel ve çok etkileyici muhteşem bir eser kazandı” dedi.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor.

Panorama Bursa 1326 açılış için gün sayıyor!

Bursa’nın en önemli projelerinden Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi’nde sona geliniyor. Osmangazi Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Fetih Müzesi’ni Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak.

Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Panorama 1326'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından kente kazandırılan dünyanın en büyük ikinci tam panoramik müzesi ‘Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi’nin, kaba inşaatı tamamlandı. Çatı bölümüne yerleştirilen çelik konstrüksiyonlarla birlikte müze tüm ihtişamıyla ortaya çıktı.

Panorama Bursa 1326'nın inşaatı hızla yükseliyor!

Panorama Bursa 1326'nın inşaatı hızla yükselmeye devam ediyor. İhale bedeli 20 milyon 912 bin TL olan müze için sanatsal çalışmaları ve kamulaştırma bedelleri ile birlikte toplam 35 milyon TL kaynak kullanılacak.

Panorama Green Bursa fiyat Haberi

Panorama Green Bursa fiyat

Aykanlar Panorama Green Bursa’nın yeni yerleşim merkezi Özlüce’de yükseliyor. Yüzüncü Yıl Mahallesinde , Metro İstasyonuna 100 metre mesafede, Şükrü Şankaya Futbol okulu yanında enfes bir lokasyonda 2 Bloklu Site içerisinde ve 24 saat Güvenlikli AYKANLAR GRUP güvencesiyle PANORAMA GREEN de sınırlı sayıdaki daireler sizleri bekliyor.


Aykanlar Panorama Green Konumu


Uludağ Üniversitesi’nde yürüyerek 10 dakika mesafede konumlanan Aykanlar Panorama Green Batıkent metro istasyonuna yine yürüyerek 5 dakika mesafede yer alıyor.Eşsiz doğa manzaralı Aykanlar  Panorama Green , Bursa Uludağ üniversitesi ormanlarının hemen yanıbaşında. Bisiklet yolları ve yürüş parkularının yanısıra çocuk oyun park alanları ve Spor kompleksleri yürüme mesafesinde yer alarak Panorama Green de yaşamı ayrıcalıklı kılmaktadır.


Aykanlar Panorama Green özellikler


Aykanlar Panorama Green 2 blok halinde yükseliyor. Her blok 6 kattan meydana geliyor. Her bir...