10 / 05 / 2024

Panorama GYO mart ayı faaliyet raporu

Panorama GYO mart ayı faaliyet raporu

Panorama Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Panorama GYO Mart ayı faaliyet raporunu yayınladı.

Kızılbük GYO'dan 127.4 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO, Mart 2022'de Kızılbük Wellness Resort projesindeki 738 adet devre mülk satışı gerçekleştirdi. Bu satışların toplam bedeli 127 milyon 374 bi 481 TL olarak gerçekleşti. 

Akfen GYO Mart 2021 aylık yatırımcı raporu!

Akfen GYO'nun tüm portföyünde gerçekleşen kira geliri Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre EUR bazında yüzde 151 TL arttı. Bu kapsamda Akfen GYO Mart 2021 aylık yatırımcı raporu yayınlandı. 

Martı GYO Martı Myra Otel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Akfen GYO Mart 2020 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mart 2020 Aylık Yatırımcı Raporunu KAP'ta yayınladı...

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 2020 bugün sona eriyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Mart ayı başında açıkladığı erken ödeme kampanyası bugün sona eriyor. Emlak Konut GYO erken ödeme indirimi kampanyasında 57 proje bulunuyor.

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 2020 yarın sona eriyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Mart başında duyurduğu erken ödeme indirim kampanyası yarın sona eriyor. Erken ödeme indirimi kampanyasında 57 proje bulunuyor.

Martı GYO'dan 'kredi borcu yapılandırması' açıklaması'

Martı GYO, Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından Denizbank ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan kredilerle ilgili yapılandırma görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı.

Martı GYO, Martı Gayrimenkul Yatırım oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanının Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak değiştirilerek gayrimenkul yatırım ortaklığı statüsünden çıkmaya ilişkin talebi olumlu karşılandı...

Akfen GYO Mart 2018 Yatırımcı Raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Mart 2018 Yatırımcı Raporu'nu yayınladı...

Akiş GYO Mart ayı için kuru sabitledi!

Akiş GYO 1 Mart 2018 - 31 Mart 2018 tarihleri arasındaki dönem için A.B.D dolar kurunun 3,60-TL, EURO kurunun ise 4,40-TL olarak sabitledi. 

Martı GYO kar payı dağıtacak mı?

Martı GYO finansal tablolarda zarar oluştuğundan kar dağıtılmamasına ve Genel Kurulun onayına sunulmasına katılanların oybirliği ile karar verildi.

Martı GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarını genel kurula sunacak.

Martı GYO gayrimenkullerinin kullanım hakkı sürelerini uzatacak!

Martı GYO gayrimenkul portföyünde yer alan taşınmazlardan, kanun hükmü kapsamına girenlerin sürelerinin 49 yıla uzatılması sürecinde, Kanun'un uygulama tebliğlerinin yayınlanmasını bekliyor. 

Panorama GYO mart ayı faaliyet raporu Haberi

Panorama GYO mart ayı faaliyet raporu



Panorama GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


 01/01/2015 - 31/03/2015 döneminine ait faaliyet raporumuz  ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.              



Dosya için