03 / 05 / 2024

Panorama Konsept fiyatları

Panorama Konsept fiyatları

Panorama Konsept 'te fiyatlar 450 bin liradan başlıyor, projede tripleks villalar bulunuyor...

Siltaş Panorama satışa çıktı! İşte 9 haziran 2022 lansmana özel fiyat listesi

Siltaş Yapı imzası taşıyan Siltaş Panorama projesi satışa sunuldu. Peki Siltaş Panorama konut fiyatları ne kadar? İşte Siltaş Panorama hakkında tüm detaylar...

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama kampanyalı fiyatlar!

CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de konumlandırılan Colorist Panorama'da 7 blokta 49 daire yükseliyor. Projede lansman öncesi kampanya sunuluyor...

Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz avantajı!

CFR Yapı tarafından İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Colorist Panorama'da fiyatlar ise 230 bin TL'den başlıyor... 

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları!

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları daire tiplerine ve farklılıklarına göre değişiklik gösteriyor. Nakit indirim avantajı, bankasız ödeme planı sunulan projede firma bünyesinde 60 ay faizsiz  ödeme imkanı sağlanıyor. 

Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor! 60 ay 0 faiz!

CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları ile daire sahibi olunabiliyor. Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.

Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor!

Lansman öncesi avantajlar sunulan Colorist Panorama'da daire fiyatları 230 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor..

Panorama Park Antalya fiyatları!

Ulu İnşaat imzasıyla Antalya'da hayata geçirilecek olan Panorama Park Antalya projesi tek blok olarak yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Colorist Panorama fiyatları 230 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Şile'de CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesinde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor...

Erka Konsept ile Erkan Panorama'da teslim için geri sayım başladı!

Erka Yapı imzası ile hayata geçirilen Erka Konsept projesi Mayıs ve Erka Panorama projesi de Haziran'da teslim edilecek...

Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları!

İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Konsept projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Peki, Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları ne kadar?

Panorama Park Silivri fiyatları!

Panorama Park Silivri fiyatları metrekare bazında değerlendiriliyor. Ölçer İnşaat tarafından geliştirilen projede 90 daire ve 24 ticari alan bulunuyor. 

Aydos Panorama'da 498 bin liraya! Yeni proje!

Ödül Yapı İstanbul'da ilk projesini İstanbul Kartal'da hayata geçirmeye hazırlanıyor.  3 blokta 96 daireden meydana gelen Aydos Panorama projesinde fiyatlar peşin alımda yapılan indirimle 498 bin TL'ye düşüyor. 

Panorama Konsept fiyatları Haberi

Panorama Konsept fiyatları


Gençler Yapı imzası ile yaşama geçirilen Panorama Konsept Evleri 'nde 60 adet tripleks villa bulunuyor, projedeki konutların Ağustos 2013'te teslim edilmesi planlanıyor.


Panorama Konsept Villaları 'nda yer alan konutlar 280 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. 60 bin metrekarelik alan üzerine yayılan projenin satışları sürüyor.


4 oda 1 salon villaların bulunduğu Panorama Konsept 'te fiyatlar 450 bin lira ile 650 bin lira arasında değişiyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Güzelbahçe Panorama Konsept Evleri 'nde; tenis kortu ve basketbol sahası, yerden ısı pompalı ısıtma sistemi, oyun parkı, yüzme havuzu, kafe ve otopark bulunuyor.


Telefon: 0 232 373 55 96 

Web Adresi: http://www.gencleryapi.com

Ceren...