18 / 07 / 2024

Paraf Card

Paraf Card

İncehesap.com’da Paraf Card ile kazanma zamanı! Alışverişlerinize 200 TL’ye kadar ParafPara ödülü sizleri bekliyor.

Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı olarak yaşama ve çalışma hakkı verdiği Green Card sonuçları için beklenen günün yaklaştığı belirtiliyor. Bu kapsamda, Green Card sonuçlarının 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü https://dvprogram.state.gov/ sitesinden açıklanacağı kaydedildi.

Halkbank müşterilerine son 20 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  750 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanya kapsamında Paraf ticari kredi kartlarıyla market ve gıda alışverişlerine 750 TL ParafPara veriliyor. 

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Halkbank'tan yeni kampanya! 30 Haziran'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası'nın özel kredi kartı Paraf Esnaf Troy, müşterilerine cazip bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara fırsatı sunuluyor.

Halkbank'tan ticari kart sahiplerine güzel haber!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Ticari kredi kartı sahiplerine yönelik bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında bu kişilere 750 TL para verilecek.

Halkbank'tan beklenen flaş açıklama!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Esnaf Troy kredi kartı sahipleri için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 11 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara kazandıracaktır.

Halk Bankası'ndan şok karar! İş dünyasına özel kampanya geldi! Paraf Kart ile harcamalarınıza 500 TL ParafPara!

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası'ndan son dakika bir kampanya geldi. Bankadan gelen bilgilere göre; bu kişilere 500 TL ParafPara verilecek.

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank; Paraf Kadın'a özel kampanya ile giyim, kozmetik ve kuaför harcamalarında 100 TL ParafPara dağıtılacak. İşte ayrıntılar...

Halkbank Paraf Ticari kart sahiplerine müjdeyi verdi! Hemen bakın!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Ticari kart sahipleri için özel bir kampanya sunuyor. 03 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapacakları 5.000 TL ve üzeri harcamalar için 750 TL ParafPara hediye edilecek.

Green Card sonuçları açıklandı! İşte DV 2023-2024 Green Card sonuçları sorgulama ekranı

Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Peki Green Card başvuru sonuçlarına nereden bakılacak? İşte Green Card başvuru sonuçları sorgulama ekranı...

SON DAKİKA! ABD Green Card için başvuranlar büyük heyecanla sonuçları bekliyor: Site çöktü!

Türkiye'den yüz binlerce gencin merakla beklediği ABD'nin Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Ancak, sonuçların açıklanmasıyla birlikte milyonlarca kişinin erişim sağlamaya çalıştığı site, yoğunluğa dayanamayarak çöktü.

Casper bilgisayarın bu kampanyası Nisan ayına damga vuracak! 30 Nisan geçmeden acele edin 

Türkiye'de de kadim bir geçmişe sahip olan Casper bilgisayar, Paraf kartı olan müşterilerine casper.com.tr üzerinden yapılan bilgisayar, monitör ve aksesuar alışverişlerinizde peşin fiyatına vade farksız 12 taksit, tablet alışverişlerinizde 6 taksit fırsatı sunuyor. 

Paraf Card Haberi

Paraf Card

Paraf Card shaipleri, online alışveriş yapıp üstüne bir de ParafPara kazanmak istemez misiniz? Bu soruya Paraf Card kullanıcıları da hayır demeyecektir. 1 Eylül’de incehesap.com’da Paraf Card kullanıcılarına özel yeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız 1500 TL üzeri ve 4000 TL üzeri alışverişlerinize 100 TL ve 200 TL ParafPara hediye edilecek. İşte kampanyanın detayları…

İncehesap.com’daki Paraf Card kampanyası 1 Eylül’de başladı. Kampanya 30 Eylül’e kadar sürecek. 30 Eylül’e kadar incehesap.com’da Paraf Card ile tek seferde yapacağınız 1500 TL ve üzeri alışverişlerinize 100 TL ParafPara, 4000 TL ve üzeri alışverişlerinize ise 200 TL ParafPara hediye edilecek. 

Peki bu kaçırılmaması gereken kampanyanın detayları nasıl? İşte madde madde yanıtı:
1 – 30 Eylül arasında incehesap.com’da Paraf POS’tan tek seferde yapılacak alışverişleri kapsıyor.