01 / 05 / 2024

Parakendeciler otel açıyor

Parakendeciler otel açıyor

CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler Genel Müdürü Nihat Özdemir ve Jones Lang Lassalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş’ın ortak turizm yatırımına girdi.

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

Bursa Kestel'de 5.5 milyon TL'ye yapılan otel çürüyor iddiası!

Bursa'da Kestel Belediyesi'nin 2018'de yaklaşık 5,5 milyon TL harcayarak inşa ettiği 51 odalı otel çürüyor. CHP Kestel ilçe Başkanı Hatice Doğan, binanın Kestel halkının faydalanacağı bir şekilde değerlendirilmesini istedi. 

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Wyndham Hotels ve Resorts 16 yeni otel açacak!

Turizmdeki bu hareketlilik yatırımlara da yansıyor. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’ye 16 yeni otel açacak.

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Baran Süzer Miami'de iki yeni otel açacak!

Türk işadamları Miami’ye yaptıkları yatırımlarını arttırıyor. Serdar Bilgili’den sonra şimdi de Baran Süzer, Miami’de iki otel açmak için hazırlanıyor. Süzer’in yatırım için 250 milyon dolar bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Mardan Palace kapılarını 25 Nisan'da açıyor!

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

Turizm devi Thomas Cook, 20 yeni otel açacak!

İngiliz turizm devi Thomas Cook, Türkiye başta olmak üzere 3 ülkede toplam 20 otel açacağını açıkladı. Firma, İspanya'da altı, Yunanistan'da dört, Türkiye'de ise üç otel açmayı planlıyor.

Swissotel Kıbrıs'ta 2 yeni otel açacak!

Accor Grubu’nun isim hakkına sahip olduğu Swissotel, Kuzey ve Güney Kıbrıs’ta yeni otel açılışına hazırlanıyor. Swissotel’in 2019 sonu veya 2020’de açılacağı belirtildi.

Wyndham bu yıl 8 otel açacak!

Yeniden yapılanarak NewYork Borsası'na açılan Wyndham Hotels, dünyada satın alma fırsatlarına bakarken, Türkiye'de de otel sayısını 2020'de 100'e çıkartacak. Bu yıl 8 yeni otel açılması planlıyor. 

Parakendeciler otel açıyor Haberi

Parakendeciler otel açıyor


Perakende sektörünün üç önemli ismi, CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler Genel Müdürü Nihat Özdemir ve Jones Lang Lassalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş’ın ortak turizm yatırımına gireceği geçtiğimiz yaz kamuoyuna yansımıştı.


Üç perakendecinin turizm yatırımını Marmaris’in Bozburun mevkiinde hayata geçirdiğini öğrendik. Otel bu haftadan itibaren misafir ağırlamaya başlayacakmış. Üç ortağın yanına Loni Hananel ve çocuk doktoru Dr. Nesim De Eskinazis de katılmış.


Beş ortaklı otelin 15 odası bulunuyor. Tam anlamıyla butik bir otel olmuş. Otele de Miamai Butik Otel adı verilmiş. Otelde en üst düzeyde yaşamayı seven seyahat ve tekne tutkunları bir araya gelecek. Teknesiyle gelenleri ağırlayacak olan otel, yelkencilere ‘Pruvanız Bozburun, keyfiniz Miamai olsun!’ sloganıyla seslenecekmiş.


Butik otelde haliyle mutfak çok önemli. Akdeniz ve Ege mutfağı birleştirilmiş. Yemek işleri ünlü şef...