03 / 05 / 2024

Turizm devi Thomas Cook, 20 yeni otel açacak!

Turizm devi Thomas Cook, 20 yeni otel açacak!

İngiliz turizm devi Thomas Cook, Türkiye başta olmak üzere 3 ülkede toplam 20 otel açacağını açıkladı. Firma, İspanya'da altı, Yunanistan'da dört, Türkiye'de ise üç otel açmayı planlıyor.



İngiliz turizm devi Thomas Cook, 2019 yılında kendi markasıyla İspanya, Yunanistan ve Türkiye'de toplam 20 otel açacağını açıkladı.

Sabah Gazetesi'nden Betül Alakent'in haberine göre, geçen yıl lüks segmentte Casa Cook ve Cook Club olmak üzere iki otel markasını hayata geçiren firma,  İspanya'da altı, Yunanistan'da dört, Türkiye'de ise üç otel açacak.

3 bin otelde tatil düzenleyen şirket, yeni açacağı otellerle portföyünü 40 bin oda ve 200 otele çıkaracak. Thomas Cook Türkiye Temsilcisi Diana Travel'ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Burak Tonbul, yeni otel yatırımlarından bahsetti. Tonbul, "Ege ve Akdeniz'de yatırım planlıyoruz. İlk oteli 2019'da açacağız" diye konuştu.

Casa Cook markasının lüks segmentte aile ve çiftlere hitap ettiğini anlatan Tonbul, Cooks Club'ın ise ve 25-40 yaş arası için genç oteli olarak tasarlandığını söyledi. 


Geri Dön