18 / 05 / 2024

Thomas Cook oteli

Thomas Cook oteli

İngiliz turizm devi Thomas Cook, Türkiye başta olmak üzere 3 ülkede toplam 20 otel açacağını açıkladı. Firma, İspanya'da altı, Yunanistan'da dört, Türkiye'de ise üç otel açmayı planlıyor.

Thomas Cook'un Türk turizmine borcu 350 milyon Euro'nun üzerinde!

Turizm İstişare Kurulu (TİK), Türkiye'ye yılda yaklaşık 2 milyon turist getiren tur operatörü Thomas Cook'un, Türk turizm sektörüne 350 milyon Euro'nun üzerinde borcunun bulunduğunun tahmin edildiğini, bunun yakın ve orta vadede tahsilinin ise imkansız olduğunu dile getirdi.

Thomas Cook Almanya'da da iflasını istedi!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflasını açıklanmasının ardından Almanya'daki iştiraki olan Thomas Cook GmbH da iflasını istedi.

Yunanistan'da 50 binden fazla turist mahsur kaldı!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflası nedeni ile Yunanistan'da 50 binin üzerinde turist mahsur kaldı.

İngiliz seyahat şirketi battı!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan  İngiliz tur operatörü Thomas Cook, şirketi kurtarmak için yapılan son dakika görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine resmen battı.

Turizm devi Thomas Cook, 20 yeni otel açacak!

İngiliz turizm devi Thomas Cook, Türkiye başta olmak üzere 3 ülkede toplam 20 otel açacağını açıkladı. Firma, İspanya'da altı, Yunanistan'da dört, Türkiye'de ise üç otel açmayı planlıyor.

Thomas Cook Türkiye’de 3 otel açacak!

İngiliz tatil şirketi Thomas Cook, kendi markasıyla üçü Türkiye'de olmak üzere 20 yeni otel açacak.

Sunprime Alanya Beach Hotel üstün hizmet kalitesi ile dünya üçüncüsü!

Sunprime Alanya Beach Hotel, Avrupa'nın önde gelen tur operatörlerinden Thomas Cook acentesinin misafir memnuniyeti anket sonuçlarına göre Dünya 3. sü ve Türkiye 1.si oldu.

Michael Tenzer: Türkiye turizmde, İspanya'dan daha cazip hale gelebilir!

Almanya merkezli dünyanın önde gelen tur operatörü Thomas Cook'un Yönetim Kurulu Başkanı Michael Tenzer, Alman turistlerin öncelikli tercihinde ilk sırada İspanya, ardından ise Türkiye'nin geldiğini belirtti...

Fethiye'nin tarım ürünleri turizm sektörüne tanıtılıyor!

İngiliz Seyahat Vakfı ile Co-Operative, Thomas Cook ve TUI gibi tur operatörlerinin işbirliğinde Kayaköy Mahallesi'nde açılan 80 stantta, ilçede üretilen yerel ürünler ile el sanatları örnekleri satışa çıkarıldı.

İstanbul Marriott Oteli Şişli’nin Genel Müdürlüğü’ne Thomas Eder atandı!

Yılsonunda İstanbul Şişli’de hizmete girecek olan İstanbul Marriott Oteli Şişli’nin Genel Müdürlüğü’ne Thomas Eder atandı...

Talha Görgülü: Destek alırsak Avrupa turizmini yönetiriz!

Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, hedefi tutturabilmek için Türk tur operatörlerinin Avrupa'da TUI, Thomas Cook gibi oyun kurucu olmasının şart olduğunu belirtti

Martı Resort İngiltere'den Thomas Cook ödülü kazandı!

Martı Otel İşletmeleri'ne bağlı Martı Resort Tesisi, Türkiye'de toplam 4 tesisin almaya hak kazandığı, Thomas Cook İngiltere Awards Awards 2011 My Style kategorisinde kazandığı ödül hakkında bir açıklama yaptı

Thomas Cook 5 otelini İspanyol Iberostara sattı!

Mali kriz içindeki Thomas Cook, en büyük destinasyonu İspanyadaki 5 otelini İspanyol otel zinciri Iberostara sattı. İşletmesinin Thomas Cookta kalacağı bildirilen tesislerin satışından toplam 72.2 milyon euro gelir elde edileceği belirtildi

Thomas Cook oteli Haberi

Thomas Cook oteli

İngiliz turizm devi Thomas Cook, 2019 yılında kendi markasıyla İspanya, Yunanistan ve Türkiye'de toplam 20 otel açacağını açıkladı.

Sabah Gazetesi'nden Betül Alakent'in haberine göre, geçen yıl lüks segmentte Casa Cook ve Cook Club olmak üzere iki otel markasını hayata geçiren firma,  İspanya'da altı, Yunanistan'da dört, Türkiye'de ise üç otel açacak.

3 bin otelde tatil düzenleyen şirket, yeni açacağı otellerle portföyünü 40 bin oda ve 200 otele çıkaracak. Thomas Cook Türkiye Temsilcisi Diana Travel'ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Burak Tonbul, yeni otel yatırımlarından bahsetti. Tonbul, "Ege ve Akdeniz'de yatırım planlıyoruz. İlk oteli 2019'da açacağız" diye konuştu.

Casa Cook markasının lüks segmentte aile ve çiftlere hitap ettiğini anlatan Tonbul, Cooks Club'ın ise ve 25-40 yaş arası için genç oteli olarak tasarlandığını...