26 / 07 / 2024

paralel yapı taner nakıpoğlu

paralel yapı taner nakıpoğlu

Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Antepliler'in yaşam stilini değiştirdiklerini söyledi

Upak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Upak Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Taner Özkurt tarafından kuruldu.

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Başak tarafından kuruldu.

Asgari ücretten sonra yapılan zamlar enflasyonla uçtu! 

TÜİK ve ENAG aracılığı ile yapılan açıklamada 2023 için yapıla asgari ücret zammı, yükselen enflasyonla paralel olarak daha ceplere girmeden eridi. 

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi kuruldu!

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Taner Taşpınar tarafından kuruldu.

Başkent34 Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkent34 Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kömürcü ve Taner Beyaz ortaklığında kuruldu.

3k Grup Yapı Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3k Grup Yapı Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gökcan tarafından kuruldu.

Nest Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Taahhüt Yapı Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Keskinkılıç ve Taner Kargın tarafından kuruldu. 

İstanbul Havalimanı 3'üncü paralel pistinin inşasında sona yaklaşıldı!

Bakan Turhan, yaklaşık 76,5 milyon metrekarelik alandaki İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden 3'üncü paralel pistin inşasında da sona yaklaşıldığını söyledi...

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Aks Medya Yapı İnşaat Ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Medya Yapı İnşaat Ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Akyel tarafından kuruldu.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Paralel Yapı'nın eski yöneticisi Taner Nakıboğlu'na 15 yıl hapis cezası!

Paralel Yapı'nın eski yönetim kurulu başkanı ve Naksan Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu, Gaziantep'teki FETÖ davasında 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Teknik Yapı'nın acı günü! Dilek Özcan vefat etti!

Teknik Yapı İcra Kurulu Üyesi Taner Özcan'ın eşi Dilek Özcan hayatını kaybetti. 

paralel yapı taner nakıpoğlu Haberi

paralel yapı taner nakıpoğlu

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin GAP'tan sonraki en büyük projesi Antepia'yı hayata geçiren Paralel Yapı, bir sonraki projesi için görüşmelerini sürdürüyor. Daha büyük bir projeye hazırlanan firma, GYO olma yolunda da ilerliyor. Antepia ile büyük evlerde yaşam alışkanlıklarının değiştiğini söyleyen Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, "Anteplileri sosyal donatılar cezbetti" dedi.


SON İKİ YALI SATIŞTA

Gaziantep'in ünlü ailelerinden Nakıboğlu Ailesi'nin kurduğu Paralel Yapı, Sinpaş işbirliği ile Antep'te 1.2 milyar dolarlık yatırım ile Antepia projesini hayata geçiriyor. Sinpaş ile ortaklığın devam edebileceğini ifade eden Nakıboğlu, "Antepia projesi ile bölge halkının yaşam stillerini değiştirdik. 2+1 ve 3+1'ler birinci ve ikinci etapta tükendi. Antep halkı büyük evlerden site yaşamına dönüyor" diye konuştu. Gaziantep'te büyük ev alışkanlığı sona eriyor Dünyanın en büyük biyolojik göletine sahip olan...