04 / 05 / 2024

paramparça dizisi Edip Efendi Yalısı

paramparça dizisi Edip Efendi Yalısı

Sosyetik İç Mimar Ebru Mengenecioğlu Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nı Yeşilçay (Gülseren) Star TV'deki 1753'de yapılan Edip Efendi Yalısı'nın 23 odası odası var 'Paramparça' dizisine aylık 50 bin dolara (110 bin TL) kiralamıştı.

Altın fiyatlarında iki yıl sonra bir ilk yaşanıyor! Ayı piyasası riski altını paramparça etti

Altın fiyatlarında, FED başkanı Jerome Powell'ın enflasyonu düşürme kararlılığı ile şahin tonda verdiği mesajlarından sonra doların yükselmesi ile rekor düşüş görülüyor.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Ahu Aysal Hotels Les Ottomans'a veda edip Baltalimanı'na taşındı!

Ahu Aysal Kerimoğlu, 55 milyon dolar harcayarak 2006'da açtığı Hotel Les Ottomans'a geçen hafta veda edip yeni yuvasına taşındı...

Ülkemizi bir baştan bir başa imar edip şaha kaldırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada; "Ülkemizi bir baştan bir başa imar edip şaha kaldırıyoruz." dedi.

Şarık Tara, Enka'yı üçüncü kuşağa emanet edip gitti!

Enka'nın kurucusu ve onursal başkanı Şarık Tara, 88 yaşında hayata veda etti. İş hayatında tecrübeye değil, gençliğin dinamizmine inandığını söyleyen Şarık Tara, grubun başkanlığını oğlu Sinan'a, icranın kaptanlığını ise torunu Mehmet Tara'ya emanet etti.

Edip GYO 2017 genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO 2017 genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı. 

Bakü-Tiflis-Kars demiryolu projesinde test sürüşü yapıldı!

Ulaştırma Bakanı Arslan, Azerbaycan, Gürcistan ve Kazakistan yetkilileriyle, Bakü-Tiflis-Kars demiryolunu kullanarak Kars'tan Gürcistan'a seyahat edip, proje kapsamında ilk yolcu taşımacılığını gerçekleştirdi.

Edip GYO 2017 sorumluluk beyanı düzeltmesini yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO 2017 sorumluluk beyanı düzeltmesini yayınladı.

Edip GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı.

Edip GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı.

Edip GYO bağımsız denetim şirketini seçti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO bağımsız denetim şirketini seçti.

Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı.

Edip Gayrimenkul 2016 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip Gayrimenkul 2016 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

paramparça dizisi Edip Efendi Yalısı Haberi

paramparça dizisi Edip Efendi Yalısı

Sosyetik İç Mimar Ebru Mengenecioğlu Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nı Yeşilçay (Gülseren) Star TV'deki 1753'de yapılan Edip Efendi Yalısı'nın 23 odası odası var 'Paramparça' dizisine aylık 50 bin dolara (110 bin TL) kiralamıştı. 

Dizinin takipçileri hem bu müthiş yalıyı, hem de başroldeki Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan'ı görmek için sık sık sete gidiyorlar. Turizm acentaları da yalıyı tur programlarına dahil...