29 / 04 / 2024

Ülkemizi bir baştan bir başa imar edip şaha kaldırıyoruz!

Ülkemizi bir baştan bir başa imar edip şaha kaldırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada; "Ülkemizi bir baştan bir başa imar edip şaha kaldırıyoruz." dedi.



Kastamonu Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Tahsin Babaş'ın, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "Proje Tanıtım Toplantısı"na katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, burada yaptığı konuşmada, Kastamonu'da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haber göre, Hükümet olarak güçlerini asil milletten aldıklarını söyleyen Turhan, "Sizlerden aldığımız yüksek irade ve güçle, bir yandan küresel kuşatma girişimlerini tarumar ederken, diğer yandan darbelerle, muhtıralarla, terör örgütleriyle, ekonomik tehditlerle topyekun mücadele ediyoruz. Aynı zamanda ülkemizi bir baştan bir başa imar edip şaha kaldırıyoruz." dedi.

Bakanlık olarak Kastamonu'ya yaklaşık olarak 4 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Turhan, devam eden birçok çalışmalarının olduğunu belirtti. Çalışmaların tamamlandığında Kastamonu'nun ulaşım sorununun kalmayacağını dile getiren Turhan, şu şekilde konuştu:

"Biz, ölümden başka her şeyin çaresi olduğuna iman etmiş kimseleriz. Allah güç verdikçe, sizler arkamızda durdukça, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun olamaz. Yeter ki en değerli hazinemiz olan birliğimize, beraberliğimize halel gelmesin. İnşallah birlik ve beraberliğimizi daima koruyacak, ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Yüreklerimiz aynı heyecanla atacak, büyük Türkiye ideali için hep birlikte ilerleyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bir olacak, iri olacak, diri olacağız. Projelerin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinizi muhabbetle selamlıyor ve sizleri Allah'a emanet ediyorum." 

 


Geri Dön