04 / 05 / 2024

paramparça dizisi yalı

paramparça dizisi yalı

Sosyetik İç Mimar Ebru Mengenecioğlu Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nı Yeşilçay (Gülseren) Star TV'deki 1753'de yapılan Edip Efendi Yalısı'nın 23 odası odası var 'Paramparça' dizisine aylık 50 bin dolara (110 bin TL) kiralamıştı.

Edip Efendi Yalısı tv dizisi için aylık 110 bin TL'ye kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı "Paramparça" dizisinin çekiminin yapıldığı tarihi Edip Efendi Yalısı için yapımcı şirketin kesenin ağzını açtığı öğrenildi...

Yada Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Yada Eğitim Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Aşıcı Yalı tarafından kuruldu.

Altın fiyatlarında iki yıl sonra bir ilk yaşanıyor! Ayı piyasası riski altını paramparça etti

Altın fiyatlarında, FED başkanı Jerome Powell'ın enflasyonu düşürme kararlılığı ile şahin tonda verdiği mesajlarından sonra doların yükselmesi ile rekor düşüş görülüyor.

Hangarlar Hafriyat İnşaat Elektronik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangarlar Hafriyat İnşaat Elektronik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Yalçın Köse tarafından kuruldu.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

İstanbul Boğazı'nda yalı satışları hızlandı!

İstanbul Boğazı'nda pek çok yalı bulunuyor. Pandemiyle beraber satışa sunulan yalı sayısı arttı. İstanbul Boğaziçi şu an 60-62 yalı satışta. Boğaziçindeki yalıların fiyatları 10 milyon TL'den başlıyor...

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar alıcılarını bekliyor!

İstanbul'un Boğazı'nda bulunan yalıların yeni sahiplerini bekliyor. Satışa sunulan yalıların fiyatı 7.5 milyon ila 150 milyon TL arasında değişiyor. 

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Ajda Pekkan’ın doğduğu yalı satıldı!

Sanatçı Ajda Pekkan’ın doğup büyüdüğü aile yadigârı yalı el değiştirdi. 82 yıl önce inşa edilen yalının 2.5 milyon dolara doktor çifte satıldığı öğrenildi.

Cari açığı binaları yalıtarak azaltalım!

Türkiye ısıtma-soğutmaya yılda 10 milyar dolarlık harcama yapıyor. Bunun 7 milyar dolarının yalıtımsız binalardan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, yalıtımın cari açığa ilaç olacağını söylüyor.

Barbaros Valley'de satışlar başladı! Mayıs 2020'de teslim!

Peska Turizm Yatırım A.Ş., Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu'nda hayata geçirdiği Barbaros Valley'de satışlar başladı..

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Rocktaş Mühendislik Mimarlık Taahhüt İnşaat Teknolojileri Araştırma Gel. San. ve Tic. A.Ş. kuruldu!

Rocktaş Mühendislik Mimarlık Taahhüt İnşaat Teknolojileri Araştırma Gel. San. ve Tic. A.Ş. Hayati Yalçın ve Nezir Delikaya ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

paramparça dizisi yalı Haberi

paramparça dizisi yalı

Sosyetik İç Mimar Ebru Mengenecioğlu Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nı Yeşilçay (Gülseren) Star TV'deki 1753'de yapılan Edip Efendi Yalısı'nın 23 odası odası var 'Paramparça' dizisine aylık 50 bin dolara (110 bin TL) kiralamıştı. 

Dizinin takipçileri hem bu müthiş yalıyı, hem de başroldeki Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan'ı görmek için sık sık sete gidiyorlar. Turizm acentaları da yalıyı tur programlarına dahil...