02 / 05 / 2024

parekende

parekende

Kliksa, online alışveriş haritasını açıkladı. Ramazan ayında gece 12:00’den sabah 05:00’e kadar yapılan alışverişler yüzde 60 arttı.Kadınlarda Denizli ve Muğla, erkeklerde Kocaeli ve Antalya öne çıkan iller oldu.

4. nesil AVM'ler geliyor!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi JLL'in Bölge CEO'su Avi Alkaş, Türkiye'deki parekende sektörü ve AVM'ler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Katar müteahhitlere iş kapısı oldu!

Dünyanın en zengin ülkeleri arasında gösterilen Katar, müteahhitlere iş kapısı oldu. Parekende, turizm ve inşaat sektöründe pazarı bulunan Katar yatırımcılar için en cazip yer oldu...

Media Markt Konya'daki 2. mağazasını açtı!

Avrupa'nın açık ara bir numaralı parekende zinciri Media Markt, Eylül ayı için planlanan 4 mağaza yatırımı kapsamında 3'üncü mağaza açılışını 29 Eylül tarihinde Konya'da gerçekleştirdi.

Parekende sektörü 12 Aralık Mağazacılar Günü'nü kutlayacak!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'ndan (TAMPF) yapılan açıklamaya göre, alışveriş merkezleri ve markalar, perakende çalışanlarının günü olan 12 Aralık'a özel birçok etkinlik hazırladı.

Parekende sektörünü AVM'ler tetikleyecek!

Parekende sektörünü AVM'ler tetikleyecek. Deloitte Türkiye’nin raporuna göre, perakende sektörünün büyüklüğü 303 milyar dolar oldu. Gıdanın payı yüzde 44 olurken AVM sayısındaki artışın büyümeyi tetikleyeceği öngörülüyor.

Parekende fiyatları yüzde 2,65 arttı!

İstanbul'da nisan ayında perakende fiyatlar yüzde 2,65, toptan fiyatlar yüzde 0,16 arttı. Perakende fiyatlar nisanda bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,30, toptan fiyatlar ise yüzde 12,28 yükseldi.

Erkan Yılmaz Bersay İletişim'den ayrıldı!

Erkan Yılmaz, 1990 yılında kurulan ve gayrimenkul, enerji, finans, sigorta, parekende, ulaştırma ve daha bir çok sektörde iletişim danışmanlığı yapan Bersay İletişim Grubu'ndan ayrıldığını açıkladı...

LC Waikiki, 2012 yılında 80 mağaza açacak!

Parekende Günlerinin Tüm Sektörler için Başarı Öyküsü başlıklı oturumunda Suat Soysalın sorularıyla LC Waikikinin öyküsünü anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, başarılarının arkasında 23 yıllık bir emeğin olduğunu söyledi

parekende Haberi

parekende

Ramazan ayında gece 12:00’den sabah 05:00’e kadar yapılan alışverişler yüzde 60 arttı. En çok online ürün alınan iller İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa ve Kocaeli’nin ardından Diyarbakır, Konya, Mersin, Kayseri ve Erzurum oldu. Çorum, Uşak, Kocaeli, Kırıkkale ve Kırşehir ise önceki döneme göre online alışverişin en çok arttığı iller oldu.


Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, Ramazan ayı boyunca internet üzerinden en çok satın alınan ürünleri açıkladı. Kliksa verilerine göre, Ramazan döneminde Türkiye genelinde en çok akıllı telefon, tablet, bebek bezi, elektrikli süpürge ve televizyon tercih edildi. En çok online ürün alınan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa ve Kocaeli’nin ardından Diyarbakır, Konya, Mersin, Kayseri ve Erzurum oldu. 


Çorum, Uşak, Kocaeli, Kırıkkale ve Kırşehir’de online alışveriş arttı

Konuyla ilgili...