17 / 05 / 2024

Parima ödeme

Parima ödeme

Fiyatların 162 bin dolardan başlangıç gösterdiği Parima projesi kapsamında yer alan bağımsız üniteler için peşinde indirimli ödeme seçenekleri uygulanıyor. Projede toplam 223 bağımsız ünite yer alıyor.

Fer Yapı Parima Merter'de hiç peşinatsız bahar kampanyası!

Dekorasyonlu, taşınmaya hazır şekilde hemen teslim ofisleriyle dikkat çeken Parima; 2017 yılında başlayacak ödemeleri ve peşinatsız yüzde 0.75'den başlayan faiz oranları gibi ödeme kolaylıkları

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Fer Yapı Parima Merter nerede?

Ödeme planı kapsamında 50 ay vade fırsatı sunan Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Fer Yapı Parima Merter nerede?

Merter Parima Ofisleri nerede?

Parima Merter ödeme planı kapsamında 50 ay vade yapılıyor. Fer Yapı imzası ile inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Merter Parima Ofisleri nerede?

Parima Ofis'te fiyatlar 390 bin liradan başlıyor!

FerYapı tarafından hayata geçirilen Merter'de E-5 üzerinde inşa edilen Parima Ofis'te vade farksız 50 aya varan taksitle ödeme modeli başlatıldı.

Parima’dan vade farksız, 50 ay taksitle satılık ofis!

Merter’deki ofis projesi Parima, yeni kampanyasında kolay ödemeli ofis sahibi olma fırsatı sunuyor. Vade farksız, 50 aya varan taksitle ödeme modeli sunan Parima’da ofislerin peşin satış fiyatı ise 390 bin liradan başlıyor.

Parima Merter ödeme planı!

Parima Merter ödeme planına göre banka kredili ve peşin alımlarda 2,38 TL'lik kur sağlanıyor. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Güngören'e bağlı Merter'de yükseliyor.

Parima Merter'de ödeme avantajı için son 5 gün!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Parima Merter projesinde toplam 224 adet bağımsız birim yer alıyor. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin alanları 45 metrekareden başlıyor. Parima Merter'de ödeme avantajı için son 5 gün kaldı.

Parima Merter kampanyalı ödeme planı!

Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen Parima Merter kampanyalı ödeme planı kapsamında 100 ay vade imkanı sağlanıyor. E5 karayolunun hemen yanında inşa edilen projede 224 adet bağımsız birim yer alıyor.

Parima'da peşinde indirimli seçeneklerle! 162 bin dolara!

Fiyatların 162 bin dolardan başlangıç gösterdiği Parima projesi kapsamında yer alan bağımsız üniteler için peşinde indirimli ödeme seçenekleri uygulanıyor. Projede toplam 223 bağımsız ünite yer alıyor.

Parima'da indirimli ödeme seçenekleriyle! 10 ay sonra teslim ofisler!

10 ay sonra teslimlerin yapılacağı Parima projesinde yer alan ofislerin alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Parima Residence Merter'de peşinde yüzde 10 indirimle faizsiz ödeme seçenekleri devam ediyor!

Ev ofis kullanımına uygun olarak tasarlanan 223 bağımsız üniteden meydana gelen Parima Residence Merter projesi kapsamında avantajlı ödeme koşulları ve de cazip indirimler devam ediyor...

Fer Yapı Parima Residence'ta peşinde yüzde 10 indirim! 36 ay 0 faiz!

Fer Yapı Parima Residence projesinde yer alan bağımsız üniteler için düzenlenen ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Peşinde ise yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Parima ödeme Haberi

Parima ödeme

Parima projesi, ev ve ofis kullanımına uygun şekilde tasarlanan bağımsız ünitelerden meydana geliyor. Projede 223 bağımsız ünite bulunuyor. 


Merter'de E5 üzerinde yer alan Parima projesi; Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 16 kattan meydana gelen tek blok bulunuyor. 


Çalışma alanlarının dilenirse birleştirildiği Parima projesinde toplam arsa alanı 15 bin 500 metrekare olarak tasarlandı. 



Teslimlerin yaklaşık 10 ay sonra başlayacağı Parima'da fiyatlar ise 162 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Parima projesinde yer alan bağımsız ünitelerin alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Parima'da düzenlenen ödemelere göre ise yüzde 10 oranında indirim peşin ödemelerde yapılırken taksitli ödemelerde taksit 36 aya kadar düzenleniyor. 


Parima satış ofisi iletişim bilgileri

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: