02 / 05 / 2024

Parima Residence son durum

Parima Residence son durum

Fer Yapı'nın Merter'deki projesi Parima Residence'ta yapılacak olan Audi Showroom iptal edilince, projede baştan aşağı değişti. Yeni görselleri hazırlanan Parima Residence'ta daire sayısı 126'dan 240'a çıktı...

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Fikirtepe Alya Life Residence son fiyatları!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Alya Life Residence projesinde fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. Proje Ekşioğlu Yapı imzası taşıyor...

Bodrum Flipper Residence'ta son 15 daire satışta!

Bodrum’un gözde koyu Yalıkavak’ta yer alan Flipper Residence projesinde son 15 daire satışa çıktı. 85 metrekare büyüklüğe sahip bahçe veya teraslı 2+1 dairelerin fiyatları 500 bin dolar ile 950 bin dolar arasında değişiyor.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için fırsat!

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim olan Aura Residence Kartal'da 2+1'ler 410 bin liradan başlıyor...

Aura Residence Kartal’da son 6 daire için özel kampanya!

Aura Residence’daki son 6 daire için çok özel bir kampanyaya imza attı. Türk Ekonomi Bankası işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada 2+1 rezidanslar çok uygun ödeme planları ile sahiplerinin oluyor.

Parima Residence Merter fiyat!

Parima Merter Residence fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Parima Merter projesi 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Fer Yapı Parima ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesinde ofis büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Fer Yapı Parima ne zaman teslim edilecek?

Merter Parima fiyat listesi!

Fer yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesi Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Merter Parima fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Parima Merter'de ödeme avantajı için son 5 gün!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Parima Merter projesinde toplam 224 adet bağımsız birim yer alıyor. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin alanları 45 metrekareden başlıyor. Parima Merter'de ödeme avantajı için son 5 gün kaldı.

Kayacity Residence'de son daireler!

Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, inşası gerçekleşen Kaya City Residence'nin 236 dairesinden, satışta son 40 dairesi kaldı...

Fer Yapı Parima'da peşinde yüzde 10 indirim, 36 ay taksitle!

36 ay taksit seçenekleri uygulanan Fer Yapı Parima Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 oranında da indirim uygulanıyor. Proje kapsamında 223 bağımsız ünite yer alıyor.

Parima Residence son durum Haberi

Parima Residence son durum


Fer Yapı'nın Merter'deki projesi Parima Residence'ta yapılacak olan Audi Showroom iptal edilince, projede planlar tamamen değişti.



Parima Residence'ın ilk hali


4 bin 183 metrekare arazi üzerinde yükselen Parima Residence projesi için, 30 Eylül 2013 tarihinde Zeytinburnu Belediyesi'nden 126 rezidans ve 1 adet ticari alan için ruhsat alınmıştı. 13 katlı 2 blok olarak tasarlanan projede A blok Audi Showroom, B Blok rezidans bloğu olacaktı.



Parima Residence'ta toplam 13 bin 688 metrekare inşaat alanına sahip olan A blok Audi Showroom iptal olunca, galeri olarak belirlenen alan yeşil alan olarak ayrıldı. 



Yeni Parima Residence projesinde 13 katlı olan B blok da 5 bodrum kat+zemin kat+15 residence olarak tasarlandı. Fer Yapı böylece yenilenen Parima Residence projesinde 240rezidans, 6 ticari alanla, bağımsız ünite sayısını...