04 / 05 / 2024

paris Batimat 2019

paris Batimat 2019

Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. Fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak...

Karmod Paris'te Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na katıldı!

Karmod, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na (Batimat) katıldı.

Paris'teki inşaat fuarı Batimat'a 53 Türk firması katılacak!

Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. Fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak...

Paris Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı için geri sayım!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

Paris Efe'den Cityscape Dubai 2019 değerlendirmesi!

Sektörün bilinen en canlı ve dış konut pazarının can damarı haline gelen Cityscape Dubai 2019’da neler oldu? Efe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Paris Efe yorumladı…

Evora Denizli projesi Mayıs 2019'da teslim!

Evora Denizli projesi Mayıs 2019'da teslim edilecek. Evora Denizli Evleri'nde 2+1'lerin satış fiyatları 296 bin liradan başlayarak değişiyor...

Lionel Messi, Paris'ten 8.3 milyon euroya villa aldı!

Barcelona’nın Arjantinli yıldız futbolcusu Messi, Fransa’nın başkenti Paris’te 8.3 milyon euroya villa satın aldı. 350 metrekarelik villada 6 oda, 45 metrekarelik teras ve spor salonunun yanı sıra özel bir sinema bile var.

Paris zengin gettolara dur dedi!

Şehirde, özellikle de merkezi lokasyonlarda ‘zengin getto’larının oluşması bütün büyük metropollerde yaşanan ortak sorun. İşte Fransa’nın başkenti Paris bu gidişata “Dur” demek için eyleme geçiyor.

Yenikapı Müzesi 2019’da açılacak!

İstanbul’un tarihini değiştiren eserlerin bir müzede toplanarak sergilenmesi için çalışmalar başladı.İstanbul’daki Yenikapı kazılarında bulunan 37 tarihi gemi kalıntısının ve diğer tarihi eserlerin sergileneceği Yenikapı Müzesi, 2019’da açılacak.

Akıllı Ankara projeleri 2019'a kadar tamamlanacak!

Toplu ulaşım, ulaşım sistemleri, temiz içme suyu ve atık yönetimlerinde Türkiye’de ilklerin uygulayıcısı olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılına kadar “Akıllı Ankara” sistemini tamamlamayı hedefliyor.

Paris İklim Anlaşması imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, New York’ta ki Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda düzenlenen törende Paris İklim Anlaşması'nı Türkiye adına imzaladı.

Ergene Nehri'nin Islah Edilmesi projesi 2019'da bitecek!

Türkiye'nin en büyük çevre yatırım projesi olan, Ergene nehrinin ıslah edilmesi projesi kapsamında yapılan tünel inşaatını basın mensupları ile birlikte gezen Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, projenin 2019 yılında tamamlanacağını söyledi.

Beykoz'un imar planları 2019'da tamamlanacak!

İmar planlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “2019 yılı itibariyle imar planlarını tamamlamayı hedefliyoruz. İmar planları konusunda en fazla muzdarip olan benim" dedi

Türk yapı sektörü Avrupa için atakta!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa’nın en büyük 2’nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan “Paris Batimat 2015”e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

paris Batimat 2019 Haberi

paris Batimat 2019

Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na (Batimat) Türkiye'den 53 firma katılacak.

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) açıklamasına göre, yapı sektörü için dünyanın en önemli buluşma noktalarından biri olan ve bu sene 60'ıncısı düzenlenecek olan Batimat Fuarı 4-8 Kasım'da Paris'te yapılacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Fuara iki binden fazla firmanın katılacağı ve 350 bin ziyaretçi bekleniyor ve Türkiye'den 53 firma katılacak. 

İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, dünyanın her yerinden sektör profesyonelinin katılacağı fuara İDDMİB olarak milli katılım gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Türk firmalarının Fransa'ya ihracatlarını artırabileceği en büyük platform"

Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar ise Batimat'ın Avrupa’nın sektördeki en büyük ikinci fuarı olduğunu söyleyerek, fuarın Türk firmaları açısından da büyük önem taşıdığını belirtti. 

Fuarın ziyaretçi dağılımına bakıldığında en fazla Avrupa’dan, sonrasında...