02 / 05 / 2024

Lionel Messi, Paris'ten 8.3 milyon euroya villa aldı!

Lionel Messi, Paris'ten 8.3 milyon euroya villa aldı!

Barcelona’nın Arjantinli yıldız futbolcusu Messi, Fransa’nın başkenti Paris’te 8.3 milyon euroya villa satın aldı. 350 metrekarelik villada 6 oda, 45 metrekarelik teras ve spor salonunun yanı sıra özel bir sinema bile var.



Barcelona’nın Arjantinli yıldız futbolcusu Messi, Fransa’nın başkenti Paris’te 8.3 milyon euroya villa satın aldı. 350 metrekarelik villada 6 oda, 45 metrekarelik teras ve spor salonunun yanı sıra özel bir sinema bile var


Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Fransa'nın başkenti Paris'te eski Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy'nin evinin bulunduğu mahallede 8.3 milyon euroya (yaklaşık 27.3 milyon TL) süper lüks bir villa satın aldı. Paris'in en ünlü tarihi mekanlarının olduğu 16'ncı bölgesinde bulunan ev, "Villa Montmorency" olarak adlandırılıyor. Villa, Fransa'nın soylu ailelerinden Montmorencyler tarafından 1853'te inşa edilmişti. Büyüklüğü 350 metrekare olan villada yok yok... 6 oda, 45 metrekare büyüklüğünde bir teras ve bir spor salonu bulunan villada özel bir sinema salonu da mevcut. Messi'nin aldığı villa, daha önce Fransız işadamları Vincent Bollore, Xavier Niel, Arnaud Lagarde, Brezilyalı futbolcu Thiago Silva ve Bosna- Hersek asıllı İsveçli futbolcu Zlatan İbrahimoviç gibi ünlülere de ev sahipliği yapmıştı. 28 yaşındaki Messi iki sene önce futbol topu şeklinde tasarlanan bir ev projesiyle gündeme gelmişti. İspanya'nın Barcelona kentinde düşünülen ve inşaatı devam eden devasa eve dair medyada yayımlanan proje resimlerinde, top şeklindeki evin bulunduğu arazinin de tıpkı bir futbol sahası gibi tasarlandığı ortaya çıkmıştı.


EN PAHALI ARABA DA 10'UN!

Messi, süper lüks evlerin yanı sıra otomobillere olan tutkusuyla da biliniyor. Bir otomobil koleksiyonu olan futbolcunun Maserati GranTurismo MC Stradale, Ferrari F430 Spyder ve Audi R8 Spyder araçları bulunuyor. Messi bu yıl şubatta, bu zamana kadar bir müzayede satılan en pahalı araç olan 1957 model bir Ferrari'yi 35.7 milyon dolara almıştı.


Sabah


Geri Dön