03 / 05 / 2024

paris ev büyüklükleri

paris ev büyüklükleri

Paris'te 25 yıldır 1 metrekarelik bir dairede yaşayan 71 yaşındaki José, "Kaplumbağa gibi hissediyorum" dedi...

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm mağduriyeti! Evlerin büyüklükleri, fark ödemeleri, teslim tarihleri bilinmiyor!

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm mağdurlarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, vatandaşların evlerin büyüklüklerini, fark ödemelerini, teslim tarihlerini öğrenmek istediklerini dile getirdi.

Jeoloji Mühendisinden ezber bozan İstanbul depremi açıklaması: 5 ile 6.7 büyüklüğü arasında...

Prof. Dr. Osman Bektaş, Marmara Denizi'deki fay haritası ve fayların ürettiği deprem büyüklükleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), gayrimenkul piyasasının alt segmentlerini 3'er aylık dönemlere ayırarak değerlendiriyor. GYODER Gösterge Raporu'na göre, GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu...

İzmir'de 1688'de 7 büyüklüğünde depreme neden olan fay tespit edildi!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 2 yıldır yürüttükleri proje kapsamında 1688 yılında meydana gelen 7,0 büyüklüğündeki depremin kaynaklandığı İzmir fayını ortaya çıkardıklarını belirtti.

Yeni imar yönetmeliğinde parsel büyüklükleri ne kadar?

Parsel genişlikleri ve parsel derinlikleri yeni imar yönetmeliği kapsamında yeniden düzenleniyor. Peki, yeni imar yönetmeliğinde parsel büyüklükleri ne kadar?

Koşuyolu Bakırköy City satılık ev!

Koşuyolu Bakırköy City satılık ev büyüklükleri 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Ödeme seçenekleri arasında 36 ay vade uygulanan proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Türk inşaat malzemelerinin yurtiçi pazar büyüklüğü 52.1 milyar dolar!

İnşaat sektörü malzemeleri üreticileri, Paris Batimat Fuarı'nda bir araya geldi. Yurtiçi pazar büyüklüğü 52.1 milyar dolara ulaşan Türk inşaat malzemeleri piyasası yabancı firmaların ilgisini çekmeyi başardı.

Türk ev tekstilinin sektör büyüklüğü 13 milyar dolar!

Türk ev tekstilinin sektör büyüklüğü 13 milyar dolar. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD), Türkiye’nin ev tekstili alanındaki sektör büyüklüğünün 13 milyar dolara ulaştığını açıkladı.

Yeter gelirli tarımsal arazi büyüklüğü ne kadar?

Yeter gelirli tarımsal arazi büyüklükleri ile ilgili esaslar, 15 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Toprak Koruma Kanununda açıklanıyor. Peki, yeter gelirli tarımsal arazi büyüklüğü ne kadar?

Asgari alan büyüklüğü yönetmeliği!

Asgari alan büyüklükleri, Mekansal planlar yapım yönetmeliğinde açıklanıyor. İşte ibadet yerleri, eğitim tesisleri alanı, sosyal ve kültürel tesis alanları, sosyal açık ve yeşil alanlar ve teknik altyapı alanları büyüklükleri..

Konutların metrekare büyüklükleri semtlere göre değişiyor!

Yeni yapılan 3+1'lik konutların büyüklükleri kentin göbeği Beşiktaş'ta 95-140 metrekare arasında değişirken, Büyükçekmece'de 145-200 metrekare arasını buluyor. Merkezi semtlerde kat sayısını artırmak için tavan yükseklikleri de azaltılıyor...

Alaska'da 8 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Ulusal Tsunami Uyarı Merkezi tarafından yapılan ilk açıklamada, depremin Alaska'da Little Sitkin Adası'nın yaklaşık 21 kilometre güneybatısında meydana geldiği ve 7,1 büyüklüğünde olduğu bildirilmişti...

paris ev büyüklükleri Haberi

paris ev büyüklükleri

İsminin José olduğu öğrenilen 71 yaşındaki Parisli, kaldığı 1 metrekarelik daire için her ay 250 euro ödüyor.
Dairenin 5 metrekarelik zemin genişliği olsa da, çatı katı olmasından ötürü José'nin rahat hareket edebileceği alanın genişliği yalnızca 1 metrekare.

'ACI VERİCİ'

Sputnik News'te yer alan habere göre; Yaşam koşullarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan José, "Kaplumbağa gibi hissediyorum. Bu durum moral ve fiziksel olarak acı verici" ifadelerini kullandı ve "Gündelik hayatımda ve işimde, kimse içinde bulunduğum durumu bilmiyor" dedi.

José'nin yaşadığı çatı katında, tavan kısmında bir pencere bulunuyor ve yağmur yağdığında içeri su sızması sebebiyle rahat yaşanabilecek tek alana yatak da koyulamıyor. 71 yaşındaki adam bu yüzden her akşam uyumak için battaniye seriyor ve ertesi sabah kaldırıyor. 

BANYO İÇİN BELEDİYE HAVUZUNA GİDİYOR

Tuvalet ve banyo da bulunmayan...